Reklama

Reklama

V hledáčku střelce

  • USA The Reach (více)
Trailer

Co začalo jako nehoda, stalo se smrtící honičkou... Bohatý obchodník a lovec John Madec si najme mladého, ale zkušeného průvodce a stopaře Bena, aby ho doprovázel na lovecké výpravě do těžko dostupných skalnatých hor v jihozápadní části Mohavské pouště. Když John naslepo vystřelí na pohyblivý terč ve vzdálených skalách, namísto zvěře zastřelí starého zlatokopa, který se v jeskyni skrýval před sluncem. Ben trvá na tom, že případ musí ohlásit jako nehodu. Magnát Madec to vidí jinak. Pokud by se případ zveřejnil, konkurence by ho zničila, což nemůže dopustit. Zabití starce se musí utajit. Ben s tím nesouhlasí a pokusí se přivolat policii. Madoc ho násilím donutí svléknout se téměř donaha a vyžene do pouště. Na jihozápadě Mohavské pouště, kde v poledne dosahuje teplota 55 stupňů Celsia, běžný člověk bez vody nepřežije ani hodinu. Madocovi však na tom nezáleží. Svědka se musí zbavit. Ben nemá jak uniknout. V boji o život musí posbírat všechen um a dovednosti. Jen tak se může zachránit. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (98)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po celý čas celkom príjemný filmík na pokľudný večer pri telke, aby ku koncu scenárista zistil, že vlastne nevie, ako to celé ukončiť. Tak to ukončí absolútne vzbŕklo a tuctovo. Ono je ten záver tak klasický, až by som povedal, že je nepredvídateľný, pretože to snáď ani nie je možné. Nemám na mysli pár záverečných sekúnd, tam je cítiť istý nápad, ale všetko od opustenia drsnej prírody. Je to škoda, celá hra na kočku a myš, kde myš svojim spôsobom drží mačku, či kocúra za gule, má svoje čaro. Ale keďže mladý pri všetkej svojej chytrosti si radšej nechá spáliť ksicht, ako stehná, pretože si nedá dole gate a neobviaže hlavu, nemôžem ísť s hodnoteným nad priemer. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem zase konečně někde viděl starýho dobrýho Majkla, navíc si zahrál ucházejícího psychopata, bohužel jeho herecký protějšek je latentní gay s hereckým nadáním larvy a motivace postav je víc než chatrná a potom se těm scénáristickým hovnům musíte už jenom smát a ten konec...nic debilnějšího jsem dlouho neviděl.Kdo je schopnej v roce 2014 natočit takovou zvratku, nemá to v palici asi úplně v pohodě.Dokud nahání Douglas toho homouška v pouští a u toho vám z repráku vrní motor toho nechutnýho Meďáku, je to sranda, pak už to jde jen a jen dolů.50%. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Takže Michal nahání mladého po poušti, až má z toho spálené bolaky a v noci mrzne jak na poušti. I tato strastiplnnost nezabrání jinochovi vylézt v horolezecké stupnici cesty a komíny tak za 8+ UIAA a běhat jako na tretře....ano je mladý a zdatný, však teplota byla odpoledne enem 50 stupňů. A lovec Michal u toho všeho kempuje nebo poslouchá symfonii. No a ten konec...ta krásná americká klišoidnost :) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně béčkový, ale je na tom tak mco vidět, jak si to Michael Douglas užívá. Po nemoci jeho pohublost působí docela děsivě, ale to jenom hraje jeho roli do karet. Nečekejte od toho nic komplexního a snad vás to příjemně překvapí i přes ten jednoduchoučký přímočarý děj. Nahání tam toho mlaďase z Warhorse a oba si to dávají docela slušně. Jenom mžoná škoda příliš doslovného závěru. Jo a chci to auto, ASAP! :) 7/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Micheal Douglas patri medzi mojich oblubencov a na tento film som narazil nahodne v TV, tak ako kedysi na The Game. Ihned som si to pretocil na zaciatok. Musim sa priznat, ze ten Mercedes som videl vo filme ihned ako vysla prva recenzia nan. Cakal som vsak, ze sa objavi v serii Transformers. Btw, nebol tam? Film sa mi celkom pacil, zapletka bola jednoducha, no nasledny dej bol v pohode. Suboj dvoch chlapov bol dost nerovny, ale ja som sa bavil. Scenerie boli krasne, dobre sa na to pozeralo. Zaver filmu mi prisiel dost beckovy, takze prvotne nadsenie vystriedalo mierne vytriezvenie. Ako zabava na nocny cas v TV mi to vsak stacilo. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Novém Mexiku, konkrétně ve Farmingu a v rezervaci indiánského kmene Navajo u skalního úkazu Shiprock. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama