Reklama

Reklama

Kiseidžú: Part 1

  • Japonsko 寄生獣 Part 1 (více)
Trailer 4

Izumi Šin-iči je obyčejný středoškolák, který si žije svůj život. Ale jednoho dne si prostě tu hudbu nemůže v klidu doposlechnout, napadne ho totiž mimozemská forma života. Mimozemšťan je parazit, který se chtěl dostat do chlapcova mozku, ale nevyšlo mu to, a tak se uhnízdil v jeho pravé ruce. Ostatní lidé ale dopadli hůř a mimozemšťané se jim uhnízdili v jejich mozcích. A čím se takový parazit živí? Dalšími lidmi. Nakonec je to tedy na Šin-ičim, aby se postavil těmto cizopasníků, skamarádil se svojí pravačkou a zachránil lidstvo. (Zíza)

(více)

Diskuze

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Ujde to,ale podle kreslené verze je tohle chudá kopie - Většina filmu je překopaná.Zbytečně moc natahované - i spousta rozhovorů je zkráceno a vynechali spoustu soubojů,na kterých se vpodstatě učí bojova.Ze šiničiho je drzej spratek (Vždyť to byl krasavec a trochu svalů) a hlas migiho je děsnej.Chybí bradáč...Např. rodiče odjedou na dovolenou a tam je někdo přepadne,otec spadne ze skály a matce vymění hlavu.Otec je zraněnej.Škoda většina filmu nedává smysl...Kdo je ta ženská nakonci v tý nemocnici?Je to taková pohádka - Většina brutálních scén tam prostě neni - Kamera uhne což je škoda.

Uživatel GarfieldM smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Migi v anime bol ďaleko roztomilejší, hlavne jeho hlas. Veľká chyba

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

včera som dopozeral anime a dnes som náhodou zistil že je aj hraný film, pozrem či je už warez a aha ho, akurát pár dní už je torrent, brrip. Cool šťastie :))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Hraná verzia je zatiaľ pre mňa omnoho lákavejšia ako tá animovaná. Bude zaujímavé porovnávať, keďže aj v traileroch sa objavujú totožné scény. A osobné preferencie tiež hrajú v prospech Jamazakiho dvojfilmu - Šóta Sometami mi je, napriek jeho weird look, veľmi sympatický.

Reklama

Reklama