Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezidentova dcera je zajata a uvězněna. Na její záchranu byl vytvořen speciální tým elitního ženského komanda... (TV Barrandov)

Recenze (48)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Záběry a dialogy často amatérský jak z lacinýho porna; obzvlášť působivá je gumová kudla pod krkem. Příběhově jde o hodně osekaný Tucet špinavců v ženském provedení. Na jedno zkouknutí se to dá, ale jen pro ty, kdo jsou zvědaví na holky v akci, protože obsazení hlavní čtyřky neni špatný. # [no sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce **** | napětí – | pustil bych si znovu * ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po hodnocení mých oblíbenců a jednomu pěknému komentu jsem si nadšeně filmek sosnul. Akce je celkem povedená, ale celý mě to přišlo takový nemastný neslaný. Z obsazení zde pro mě byla jen K. Loken a zbytek katastrofa, to i snad B. Nielsen byla víc sexy než Z. Bell, a to vypadala jako nějakej Ivan. C. Rothrock už je babička a ta role byla pro ní tak akorát. Její akční scéna byla navíc šíleně sestříhaná, jako většina bojových pasáží. Některým herečkám měli navíc ukázat, jak se má bouchačka držet, aby to nevypadalo, jako když prase drží kost. Efekty jsou o ničem, ale s tím se musí u Asylumu počítat. Tak po druhém kouknutí tomu začínám přicházet na chuť. Je to ujetost jak svin a trashovým způsobem to je pecka, takže to nakonec vidím na pěkných 85% a doufám, že se dočkáme dalšího dílu :) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tím elitných špecialistiek je vytiahnutý z väzenia za účelom infiltrácie iného väzenia, kde je zajatá dôležitá diplomatka. A tak sa super drsňáčky púšťajú do akcie, aby všetkým nakopali prdel a popri tom diváka až nečakane unudili... Ešte ani nestihli vyjsť dámske "Expendabelles", priživujúce sa na rozbehnutej (aj keď aktuálne už trochu upadajúcej) Expendables značke a Asylum už ponúka svoju verziu "Mercenaries", zloženú z vyblednutých béčkových herečiek. Tak ako pri väčšine ich filmov sa však aj tu zabudlo, že by malo ísť predovšetkým o zábavu a nie o vážne sa berúcu, rozvláčnu kravinu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Plytkej odvar Expendejbls s ženskou variací alá kaskadérka Bell (která jediná něco předvede a je na svůj věk dost dope), Vivia Botox, Cynthia Tupé Rothrock, Roxette jako záporačka a další vyhaslí “hvězdy” zedkových oušusů. Tady se nic skoro nedělo, parkrát bylo nějaký prásk prásk (hlavně na konci samozřejmě) a pak jen pár kopanců pd Zoe, za kterou taky nechavám jedinou hvězdu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dneska se na vás usmálo štěstí, protože vás chce strýček Sam. - Tak to musí bejt hodně zoufalej." Na podivnou misi do jakéhosi Debilstánu jsem se celkem těšil, ale nedopadlo to dobře. Mé kdysi oblíbené béčkové bojovnice se totiž navlékly do céčkového kostýmu a najednou to vypadalo, že žádná z nich neumí pořádně kopnout, bouchnout ani vystřelit. Takže boj vypadal poněkud trapně, zranění se hojila rychleji než u Terminátora a já jsem si celou dobu zoufal nad tím, že tomu prostě chybí nějaká ta Stallonovic Sylvestra, Schwarzeneggerovic Arnoldka a snad i Willisovic Bruska. S těmi by to bylo určitě zábavnější. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když Ulrika (Brigitte Nielsen) promlouvá k zadržené dceři prezidenta, má v ruce pistoli Beretta 92, ale nemá v ní zásobník. (JohnSmith)
  • V momente, keď sa prezidentova dcéra snaží utiecť a pritlačí nôž na krk Neelsen, si môžeme všimnúť, že nôž je gumený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama