Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

alesandro2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na tenhle film se vždycky rád podívám. Je v tom stoprocentní dávka nostalgie doby, kdy jsme se mnozí z nás, alespoň virtuálně, mohli podívat velmi zábavnou formou na dvojici super chlapíků, se super motorkami a super nosy, za hranice západního Německa. Pro následující generace však tento film již takto fungovat nemůže a proto pravděpodobně skončí v propadlišti dějin:) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá dvojice již poněkolikáté. Bohužel musím vzpomenout, že jsem se ani jednou vyloženě nezasmál. Ač lehce úsměvných scén je zde vcelku dost. Ale přijde mi to tak nějak nedodělané. Nedomyšlené. Jakoby mlácení prázdné slámy, nebo jak to říct. Snaha vidět je, jenže kdo ví proč to není tak, jak bychom si přáli. Když se podívám na filmografie obou hlavních hrdinů, kasovní trhák žádný. A scénář? Tam je taky možná alespoň kousek jádra pudla :-( Režie: ***; Scénář: *; Herci: **; Hudba: *** ()

Reklama

Barybal 

všechny recenze uživatele

Dva nosáči tankují super jsem viděl v roce 1989 a naprosto královsky jsem se bavil, nešlo o to, že je to ze "západu", ale prostě se mi to líbilo, jako komedie, byly tam fajn hlášky a také jsem tam viděl známá místa, neboť jsem v DDR měl příbuzné, tak jsem byl v muzeu BMW i na jiných místech, která film zachycuje. A i po těch letech, když ten film vidím, moc rád se na něj podívám, protože zachycuje dobu, kdy to v Německu bylo příjemné, v osmdesátých letech bylo Německo jiné a z toho filmu dýchá velká dávka nostalgie... Navíc, některé hlášky v naší rodině už prakticky zdomácněly, například - "Udělám Ti indiánskej žebřík" a nebo "Co je tohle?""To je superrypák." A podobně. Hodnocení pěti hvězdami je poněkud nadnesené, jsou to pro mě tak čtyři a půl, ale z nostalgie, ta půlhvězdička navrh... ()

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka: zájezdové autobusy jsou, co se týče dramaturgie filmů, dost nepředvídatelné - i když ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU to dle mého průzkumu jistí (jak nepředvídatelné, že!).... Letos jsme na zájezdu do Italie začali s Poledňákovou krotit krokodýly (pro mne odpadové utrpení), druhý večer pustili kupodivu LET 93, což jsem já a pár lidí ocenilo, ale většina brblala, že pro depresi na dovolené nejsou a tak třetí den nastoupili dva nosáči.... Dosud jsem se s nimi nesetkala a tuším, že se Němci nechali inspirovat dvojicí Spencer/Hill (kteří mne v dětství rozesmávali spolehlivě a nyní většinou), jenže - když dva dělají totéž.... Za celý film mi nepřišel k smíchu jediný gag - pravda, dost lidí se smálo a nejvíc chlapec asi desetiletý, takže asi nejsem správná "cílová skupina"... Ale zase naopak - kdybych měla kam utéct, utekla bych a nikdy bych si nepotvrdila, že německý humor asi nikdy nepochopím.... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V dětství to byl jeden z mých oblíbených filmů. Když jsem ho viděl dnes, nebylo už to takové, ale má to povedený český dabing a některé vtipné scény jsou opravdu dobré. Hluchá místa a trapné vtipy se zde sice najdou, ale oproti nové německé "komediální" tvorbě, kterou nám dost často servíruje TV Nova v neděli po obědě, je tento film naprostým zázrakem. Tu čtvrtou hvězdičku přidávám z nostalgie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)

Reklama

Reklama