Reklama

Reklama

Wolf Warriors

  • Čína Wolf Warrior (více)
Trailer

Obsahy(1)

Leng Feng (Jacky Wu) během zátahu na drogový gang i proti zákazu nadřízeného riskantně zastřelí jednoho zločince a díky tomu je přiřazen k elitnímu vojenskému oddílu Wolf Warriors. Tento oddíl se záhy vydává na vojenské cvičení, během kterého je ovšem napaden cizí reálně ozbrojenou jednotkou, která si sem přišla vyrovnat účty za předchozí protidrogový zátah a zároveň i vyzkoušet tajnou zbraň. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

raimi 

všechny recenze uživatele

Čínská lidová osvobozenecká armáda poručí větru, dešti, vole! Jako fakt tam v jedné scéně generál nařizuje déšť. Naprosto nekompromisní armádní agitka, která je o míle debilnější než si člověk dokáže představit. A v tom je celkem i ta zábava. Maj ten svůj komunismus rádi, a maj tam VŠECHNO nejlepší, největší a nejhezčí. Tak se do nich, kur-a, nes-rte, nebo vás rozjebou jak Jacky Wu. :-) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak náborovka do té nejvíce elitní speciální jednotky jako spíše zdvižený ukazováček směrem k zahraničí: takhle si vás podá voják čínské armády (motto Bojuji za Čínu nosí postavy na rukávu uniformy pro jistotu rovnou v angličtině). Hodně legrační byla scénka se smečkou digitálních vlků ("Nasaďte bajonety!"), třeskoprdky tam, kde to mělo pořádně bouchat, i samoúčelné předvádění vojenské techniky. Kdysi dávno s bývalými spolužáky na paintballu jsem se bavil mnohem lépe. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný akční válečný film. Jeho plusem je, že téměř pořád udržuje diváka v pozornosti. Stále se něco děje, akce je dost a místy je i docela drsná. Jenom škoda, že film je takovou velkou ódou na hrdinnou Čínskou lidovou armádu. Ano skutečně, bohužel ta propaganda z toho sálá na každém kroku, takže podobně jako Amíci zvládají své big fucking heroes, tak i Čína má své správné chlapce kteří položí svůj život za vlast a stranu. Jinak kdo se těší na Adkinse, tak bude asi lehce zklamán, jednak to není extra velká role, herecky je to u něj takový standart a co se soubojů týče, tak se představí ve dvou který nejsou sice úplně špatný, ale ani se nejedná o nějakej velkej zázrak. Takže kouknout se na to určitě dá, má to svoje momenty, ale i již zmíněný chyby který to bohužel sráží celkově do průměru.50% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem hodně zklamaný. Cvičení čínských vojáků, ani honění se žoldáky mě vůbec nebavilo. Začátek filmu je slušný, ale pak se to nějak táhne. Jacky Wu ani Scott Adkins zde nemají žádný prostor pro svoje kousky a to co je v traileru, to je asi tak celé co ve filmu předvedou. Za mě 30%. :( ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem dost velké zklamání. Film je očividně dělaný na zakázku Čínské lidové republiky, jelikož je přeplněn patosem a propagandistickými bláboly až na půdu. Akce si tu člověk taky moc neužije a Adkinse je tu vyloženě škoda, jelikož tu taky nic moc nepředvede. Rozhodně nevěřte nabušeným trailerům ... velká škoda. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Wu Jing (Jacky Wu) ve filmu používá L85A2, jedná se o čínský prototyp útočné pušky. Tento typ zbraně používá pouze a jenom Čínská lidová osvobozenecká armáda. (Yoshitsune)
  • Akčního režiséra na filmu dělal Nicky Li, v titulcích uvedený jako Li Zhongzhi. (Rominator)

Reklama

Reklama