Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 1
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (48)

Botič 

všechny recenze uživatele

Vztahy jsou občas pěkně toxická záležitost a když dojde na upřímnost, tak s tou každý dojde akorát tak na kraj lesa. You're the Worst je seriál o těch největších masochistech, kteří dokáží vykřesat ze vztahů jen to nejhorší a já jim za to tleskám. Pod tou cynickou slupkou se ukrývá neskutečně boží jádro. Trefa do černého! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

On je za každých okolností sarkasticky upřímný sobec s asociálním chováním (čti sympatický kretén ve stylu Hanka Moodyho či Bernarda Blacka), ona pak střelený diblík, co neví co chce a je pro každou špatnost. Jsou jako stvořeni pro sebe, ale ostatní s nimi v běžném životě jen stěží vyjdou. Prostě friends with benefits na společné cestě za (snad jednou) funkčním vztahem. Sitcom (v mnohém spíše britcom), který netlačí na pilu a je ve svém nekorektním přístupu k látce ohromně sympatický. Třeba již v tom, že je schopen o sexu při sexu dělat "humory", aniž by sklouzl k fekálnostem či laciným frázím. Ovšem i přes veškerý alternativní přístup to v jádru stále je hlavně a především vztahovka se vším všudy. Akorát hodně jadrná a od rány. Druhá sezóna je pak delší a méně vyrovnaná, ale krom výrazně slabších epizod nabízí i památné, které jsou tím (zatím) v seriálu vůbec nejlepším. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | S3: 3/5 | ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: na FX se podle všeho rýsuje "upřímný" a přisprostlý (takže jakože reálný) seriál o tom, že i ti největší tvrďáci a tvrďačky, co si naoko chtějí pouze nezávazně užívat (mrdat jako králíci), mají POCHOPITELNĚ také srdíčko na správném místě. V důsledku čehož se tudíž oba hlavní představitelé stejně v úúúplně poslední epizodě vezmou, budou mít tři děti, hypotéku na domek v satelitní vesničce na předměstí a dvě auta. Všechny to hrozně moc baví a dělají, že neví, jak to dopadne (zlomeným srdcem). I hate to say I told You so, but fuck yeah I told You so! Třetí hvězda je za Ayu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: Nekorektní romantická komedie o dvojici tak trochu sviní plná sexu a peprných hlášek, která je však na druhou stranu až nečekaně upřímná a postupem času skvěle pracuje s vývojem hlavních i vedlejších postav. A dost možná se v některých z nich až bolestivě najdete. Druhou sérii chci hned! 80% ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech vysí laťka stále vysoko. Gretchen sice ještě pořádně neukázala ani kozu, ale to se dalo čekat. Naštěstí vtipné hlášky zatím scénáristům nedošli. Jen doufám, že se to nezvrhne v nekonečné milostné tokání hlavních hrdinů. Velký potenciál vidím i v šíblém Edgarovi a "big mouth" Lindsey. ()

Galerie (679)

Reklama

Reklama