Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 2
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (48)

erased 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní aktéři i jejich skoro symetričtí sidekickové jsou svou nekonvenčností na první pohled jako stvoření pro tuctový sitcom, ale tím, že se tvůrci s ničím neserou namísto toho vznikla instantly lovable romantická komedie, která od začátku okouzlí tím, jak málo si ústy Jimmyho a Gretchin bere servítky, a zároveň z nich nedělá žádné prvoplánové karikatury, když je s přibývajícími díly dokáže vykreslit jako opravdové osoby, které se nechovají tak, jak se chovají jen z rozmaru scenáristy. Takhle je z You're the Worst zároveň zábavný, svěží i aktuální seriál, kterých není nikdy dost. Navíc si nepamatuju, kdy jsem naposledy zhltnul celou sérii jakéhokoli seriálu na jedno posezení. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech vysí laťka stále vysoko. Gretchen sice ještě pořádně neukázala ani kozu, ale to se dalo čekat. Naštěstí vtipné hlášky zatím scénáristům nedošli. Jen doufám, že se to nezvrhne v nekonečné milostné tokání hlavních hrdinů. Velký potenciál vidím i v šíblém Edgarovi a "big mouth" Lindsey. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

On je za každých okolností sarkasticky upřímný sobec s asociálním chováním (čti sympatický kretén ve stylu Hanka Moodyho či Bernarda Blacka), ona pak střelený diblík, co neví co chce a je pro každou špatnost. Jsou jako stvořeni pro sebe, ale ostatní s nimi v běžném životě jen stěží vyjdou. Prostě friends with benefits na společné cestě za (snad jednou) funkčním vztahem. Sitcom (v mnohém spíše britcom), který netlačí na pilu a je ve svém nekorektním přístupu k látce ohromně sympatický. Třeba již v tom, že je schopen o sexu při sexu dělat "humory", aniž by sklouzl k fekálnostem či laciným frázím. Ovšem i přes veškerý alternativní přístup to v jádru stále je hlavně a především vztahovka se vším všudy. Akorát hodně jadrná a od rány. Druhá sezóna je pak delší a méně vyrovnaná, ale krom výrazně slabších epizod nabízí i památné, které jsou tím (zatím) v seriálu vůbec nejlepším. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | S3: 3/5 | ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: Nekorektní romantická komedie o dvojici tak trochu sviní plná sexu a peprných hlášek, která je však na druhou stranu až nečekaně upřímná a postupem času skvěle pracuje s vývojem hlavních i vedlejších postav. A dost možná se v některých z nich až bolestivě najdete. Druhou sérii chci hned! 80% ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo strašné. Po přečtení pár recenzí a pozitivních ohlasů jsem se na tento seriál docela těšil. Cynické postavy, otevřený britský humor, co by mohlo být špatně? Prakticky všechno. První dvě scény (svatba+seznámení) obsahují po jednom vtipu, tak jsem si s nadějí říkal, třeba se to vyvine. Ve zbytku pilotu už vtip není. Co je ale horší, hlavní ženská postava je tak nepříjemná, odpudivá a protivná. Což by nutně nemuselo vadit, kdyby zároveň byla zajímavá a zábavná. Není. Jediná postava s potenciálem je Jimmy. Při sledování však nedokážu vyfiltrovat všechno (!) kromě něj, aby to pro mě nebylo utrpení. Většinou dávám seriálům alespoň několik epizod, ale tohle už nezvládnu, a tak výjimečně hodnotím po pilotu. Nápad by to mohl být nosný, ale to by zpracování muselo vypadat úplně jinak. ()

Galerie (679)

Reklama

Reklama