Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 1
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (48)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Tohle není seriál pro puritány! Suchý humor dokáží tedy natočit i v Americe, ale nedivte se, režisér je Angličan. Ano, tohle anglické pojetí sitcomu je na hony vzdáleno americkému. A funguje skvěle. Tedy především u těch, co se nebojí nadhledu a černého humoru, na tom je tato série založena. A, možná paradoxně, je to přesto tak krásně romantické :-)) Už se těším na pokračování... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: na FX se podle všeho rýsuje "upřímný" a přisprostlý (takže jakože reálný) seriál o tom, že i ti největší tvrďáci a tvrďačky, co si naoko chtějí pouze nezávazně užívat (mrdat jako králíci), mají POCHOPITELNĚ také srdíčko na správném místě. V důsledku čehož se tudíž oba hlavní představitelé stejně v úúúplně poslední epizodě vezmou, budou mít tři děti, hypotéku na domek v satelitní vesničce na předměstí a dvě auta. Všechny to hrozně moc baví a dělají, že neví, jak to dopadne (zlomeným srdcem). I hate to say I told You so, but fuck yeah I told You so! Třetí hvězda je za Ayu. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

On je za každých okolností sarkasticky upřímný sobec s asociálním chováním (čti sympatický kretén ve stylu Hanka Moodyho či Bernarda Blacka), ona pak střelený diblík, co neví co chce a je pro každou špatnost. Jsou jako stvořeni pro sebe, ale ostatní s nimi v běžném životě jen stěží vyjdou. Prostě friends with benefits na společné cestě za (snad jednou) funkčním vztahem. Sitcom (v mnohém spíše britcom), který netlačí na pilu a je ve svém nekorektním přístupu k látce ohromně sympatický. Třeba již v tom, že je schopen o sexu při sexu dělat "humory", aniž by sklouzl k fekálnostem či laciným frázím. Ovšem i přes veškerý alternativní přístup to v jádru stále je hlavně a především vztahovka se vším všudy. Akorát hodně jadrná a od rány. Druhá sezóna je pak delší a méně vyrovnaná, ale krom výrazně slabších epizod nabízí i památné, které jsou tím (zatím) v seriálu vůbec nejlepším. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | S3: 3/5 | ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Co by se mohlo na první pohled zdát jako další z amerických televizních sitcomů, je ve skutečnosti něco naprosto originálního a chytlavého, za což vděčí hlavně povedenému mixu britského a amerického humoru, respektive zasazení britského šovinistického cynismu do reálií současné Ameriky. Po první sérii nadšení, nedočkavě vyhlížím druhou. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: Nekorektní romantická komedie o dvojici tak trochu sviní plná sexu a peprných hlášek, která je však na druhou stranu až nečekaně upřímná a postupem času skvěle pracuje s vývojem hlavních i vedlejších postav. A dost možná se v některých z nich až bolestivě najdete. Druhou sérii chci hned! 80% ()

Galerie (679)

Reklama

Reklama