Reklama

Reklama

Ninja commando

  • Česko Ninja komando (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Samotársky ninja expert Jeng Moo (Hiroyuki Sanada) prichádza do Číny, aby zabil ex-ninju, ktorý, ako Jeng verí, zabil jeho otca. Strýko Foo, ako tohto ex-ninju volajú všetci, ktorí ho za tie dlhé roky čo žije v Číne poznajú ako mierumilovného človeka, však skríva mnohé tajomstvá, ktoré veľa vecí zmenia. Keď sa Jeng Moo pokúsi strýka Fooa zavraždiť, zabráni mu v tom mladík Ah Ching (Conan Lee) , majster kung-fu a Foov blízky priateľ. Jeng tak nájde mocného protivníka, s ktorým sa vysporiadať nebude veru lahké. (kitano)

(více)

Recenze (49)

Pecival 

všechny recenze uživatele

První půlhodka je nic moc,ale po nástupu ninjů se to rapidně zlepší (od té chvíle je film v podstatě nepřetřžitá mela). Nutno podotknout, že souboje jsou obzvláštěny různými vychytávkami, ale ne natolik, aby to nebyl klasický kung-fu tanec. A na ten v poslední době nějak nereaguji (ne potom co jsem objevil Sonnyho Chibu). Ke konci se film láme ve vyslovenou parodii, ale neřekl bych že to je na škodu. Ne že by to bylo špatné, orginálních soubojů si člověk docela užije, ale já přeci jen čekal víc hvězdic, foukaček, lan apod. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

95 minut bojů, dokonalost. Snad nikdy jsem neviděl kung-fu film, který by obsahoval takové množství tak dobrých bitek jako tady, ve filmu s neznámými herci, o kterém jsem do včerejška ani neslyšel. Příběh je samozřejmě velmi jednoduchý, ale to je dostatečně vynahrazeno výbornými nápady, z nichž mi v hlavě utkvěl především boj na chůdách. Hlavní hrdinové navíc neustále trousí nějaké děsně špatné vtipy, kterým se nejde nesmát a celý závěr s likvidací protivníka je prostě úchvatný. A ta ústřední znělka je boží. Viděl jsem dost srovnatelných kung-fu komedií, které všechny používaly stejný princip, tzn jednoduchý příběh, originální prvky při soubojích a zvláštní humor, takže tento snímek se na první pohled zas tak moc neliší, ale všechno v něm je dotaženo do dokonalosti a vlastně překonává třeba většinu mnou zhlédnuté produkce Jackyho Chana. Škoda, že podobné filmy se dneska už tak moc netočí, čest výjimkám. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Strýčka Fooa sa z predom nejasných dôvodov snaží zabiť zákerný ninja, on má ale našťastie dobrého kung-fu synovca, ktorého len tak niekto neporazí... Bláznivá kung-fu komédia z hongkongskej produkcie už tradične ponúkajúca kvalitné súboje, slušnú zábavu, ale i otrasné herecké výkony a ešte dementnejšie dialógy. Najviac ma pobavil úvod, kde vidíme skupinku ninjov v akcii. Teda v zrýchlenom zábere môžeme vidieť ako saltami preskakujú maličký múr (ktorý by mohli jednoduchšie preliezť), ako synchronizovane lezú dole hlavavmi na stromy a ako si nakoniec vykopú jamu, vhupsnú do nej, zasypú sa hlinou a vystrčia hadičku na dýchanie. Ešte dlho som sa nemohol prestať smiať... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Starý old school plný ninjovských vychytávek. Přípěh nic moc, taková ta lehce úsměvná klasika plná cti, pomsty a pochopení, ale souboje jsou zábavné a zajímavé (rvačka na chůdách). Pořád lepší než ninja želvy. Ale zážitek dost pozvedlo i to, že jsem hongkongský film sledoval v anglickém dabingu s českými titulky, které tak ze 40% tvrdily něco jiného, než o čem ve filmu mluvili. Přesto to dávalo smysl. Prostě chuťovkový úlet plný mouder a kopanců. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl vidět když mi bylo deset, ocenil bych ho mnohem víc. Dneska od ninja mlátiček čekám temnou atmosféru, minimum akce, vrcholné okamžiky maximální brutality a žádný humor. Ninja commando je bohužel pravým opakem. Vtipů je v něm nespočet a souboje zaplňují drtivou většinu času. Naštěstí jsou alespoň slušně vymyšlené a nestereotypní. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama