Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám rozhodli zrýmejkovať 80tkový akčný film, ktorý je mnohými braní ako klasika akčného žanru (kokotina) a pre mnohých najlepším filmom ŽánKlóda. Nie zlý nápad... problém, ale je, že miesto rýmejku z roku 2016 spravili rýmejk z roku 1989. Chcem tým povedať, že som mal pocit ako keby som sa nepozeral na nový film, ale na nejakú zabudnutú béčkovú sračku z 80. rokov. A ja naivný som si myslel, že sme to už niekam za tú dobu posunuli. Leda hovno. Údery sú sádzané pol metra od ksichtu, aby to náhodou nevyzeralo reálne, Tong Po chodi po aréne ako keby mal v prdeli stále zarazeného róbertka a samozrejme si náš hrdina po 30 ranách od 2 metrového nekultúrneho svalnatého hovada maximalne utrie kútik odkial mu cverčí pramienok krvi. Čiže vlastne zopakovali všetky chyby 80tkových filmov v roku 2016 !!! Samozrejme do toho pridali aj nejaké nové "trendy" ako obsadiť do hlavnej úlohy nesympatického neherca bez kúska charizmy, obsadiť do vedlajšej úlohy jebačku, ktorá sa vie reálne byť (áno...Gína) a dať jej 5 scén, kde jediný akčný moment prichádza, keď pobozká mŕtvolu na čelo. Takže zhrnuté a podčiarknuté... to že je to na 90% kópia originálu by som ešte zniesol a odpustil, ale to že tam posrali asi všetko čo sa dalo... to nie ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle je náš starý Jean Claude Van Damme tak jak ho mám rád i když v podaní trenéra ale přesto pro mně dostačuji , kopačka otáčka zpomaleny záběr a K.O Souboje jsou určitě ve všech směrech výborné , jeto užasné at jsou všeci zklamaní jak chcou ale tohle je dělo. Nemam co vytknout co se týče souboju, možná bych změnil hlavni postavu ale budiž bojové uměni ovlada rozhodně pecka toje aj tak. Tong Po byl sice jinej ale stejnéj zabiják jako předešléj . ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|27%| Po dlouhých 27 letech uplynula doba, kdy vzniklo legendární béčko s JCVD, Kickboxer. Byl to první film, který jsem v dětství s Jean-Claudem Van Dammem viděl. Srdcovka, která mě neomrzí nikdy. Viděl jsem ji nesčetněkrát. Mám na VHS, DVD či kdykoliv na film narazím v tv, okamžitě se zadívám a užívám si snímek prakticky stejně skvěle. Když jsem se dozvěděl, že se chystá remake, nechalo mě to ocelově klidným a moc jsem od toho nečekal. Trochu mi vadilo, že se zde JCVD bude vyskytovat v roli trenéra. JCVD je furt ve skvělé formě, předvede i pár soubojů, i dobrý trénink zde má s novým hlavním hrdinou. Ale tím to končí, jeho role byla tak jako tak divná a i herecky se moc nepředvedl. Další klady tohoto filmu jsou vcelku dobré souboje. Jasně, mohli být lépe natočeny, ale přesto mě celkem bavili. Bylo jich tu dost. Ale jakmile se film blížil ke konci, už mě moc nenadchli. Hlavně ten finální s Bautistou. Tam nebylo cítit prakticky nic. Toto videobéčko nenabídlo žádné emoce, napětí, postavy nic moc, příběh byl podán stejně jako scénář otřesně. Hned od začátku jsem si říkal, sakra jak debilně to ale začíná. Je tu celkově dost hloupých scén. I bych řekl, že je to celé pojato dost parodicky. Nějaká pomsta či co? To snad není ani myšleno vážně, ne? Původní film je pro mě 100% pecka! Ale at už tohle beru jako remake či samostatný film, je to bída a utrpení. Původně jsem dal slabé 2*, ale nyní musím snížit na tu 1* páč takhle debilní béčko s ještě debilnějším dějem a scénářem jsem dlouho nezažil. Narychlo splácaná sračka používající značku Kickboxera, takže takhle ne. Už tak mám dost nevydařených akčních béček a tohle se může v pohodě k nim připojit. Nerad, jsem tak kritický, jsem až až tolerantní k spoustu béček, které jsou většinou považovány za braky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)
  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama