Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že mě už tohle téma neosloví, přesto trénink mě bavil víc než ty fighty co tam byly.. a proč doprdele PROČ to je "Remake" když to mohlo být v klidu pokračování.. puvodní herce tam dostali TAK PROČ ZNOVA PŘÍBĚH SLOANOVIC BRATRŮ..proč znova TONG POE?? Líný skurvený scénaristi vymyslet novej příběh, okopčim ten starej. Filmová problematika dnešní doby.. nikdo už nemá napady. Jdete do hajzlu. Trénink a JCVD (i když mi je ho líto) jediný věci co chválim. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... už originál nebylo nic jiného než film pro cílovou skupinu (naštěstí ve správné době). Kickboxerův restart je copy+paste. Všeho. Včetně retro nádechu (věřím že před 20-30 lety by to byla pecka). Děj opět není (plus je to řekl bych o dost více zmateně natočené) a paradoxně nejvíc sympatií tady budí Dave Bautista. JCVD působí tak nějak zvláštně protivně (pořád s těma brejličkama - i během bitkaření), i když nutno uznat párkrát se nostalgicky předvedl. Což je milé. Ono milých je víc věcí (cameo původního Tong Po bylo kouzelné) i hravost s jakou se spustili titulky (přímější odkaz na původní film jsem snad ještě nikde neviděl). Také ti co "vědí" si pochrochtají nad zápasníky MMA (ten kdo neví: "květákové ucho" se neudělá samo od sebe ;)) a i Gina Carano udělala radost (i když to byla spíš čestná role, protože nepředvede vůbec nic). Prostě je to debilita, ale milá a cílená pouze pro jistou skupinu diváků. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma opravdu už nechápu. Kdysi zničili kult prvního Kickboxera naprosto debilní pokračování, kde nechali postavu Kurta zavraždit protože se jim na to Jean vysral a o dekádu později si sám Van Damme zabije šanci to všechno napravit. Kickboxer z roku 1989 je vůbec můj nejoblíbenější film s Van Dammem, skvělá atmosféra 80.let, výtečná choreografie, přehledné akční scény, fantastický Hertzogův soundtrack a Michel Qissi jako démonický Tong Po. Prostě nesmrtelná klasika VHSesek našeho dětství, kult, parádní akční béčko a nový Kickboxer je naprostý brak, scénářem vesměs kopírující vesměs se snažící o něco nového, ale bez švihu, s naprosto tragickým tvůrčím týmem a nulovým zapálením. Souboje sou strašný, hudba jak z déčkovýho porna, logika naprostá nula, idiotské chování postav (hlavně té policajtky a vůbec všech těch podivných rádoby fízlů.) Braková kamera a stupidní dialogy. Van Damme sice kope docela slušně, ale co tam dělá, proč tam vůbec je...to je věc druhá, navíc je v půlce scén předabovaný bůh ví proč nějakým mutantem. Prohra a bolestivá snad až na dvě nebo tři slušný bitky a finální likvidaci té nepohyblivé opice Bautisty, který nemá na Qissiho ani omylem. Všechno prostě špatně. Atmosféra neexistuje, nic, akčňáky z osmdesátejch a devadesátejch měly prostě šmrnc, tohle bylo k zblití. Přitom stačilo najít lepšího režiséra a netočit to jako remake, ale jako pokračování které ignoruje všechny díly po jedničce a Van Damma prostě v ústřední roli, místo toho jde bokem a mentoruje Sashu Mitchella s Dawnovým syndromem a hereckým nadáním larvy. Zklamání na celé čáře a a děsim se druhého dílu, i když trailer vypadá docela nadějně...jenže u Van Damma mi už ta naděje nějak dochází. Každou hozenou pomocnou ruku totiž použije aby si s ní vytřel prdel bez papíru a spláchne jí do hajzlu.30%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno