Reklama

Reklama

Into the Forest

Trailer 1

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti dvě ženy, žijící na samotě v odlehlém lese, postupně zjišťují, že se svět kolem nich ocitl na pokraji zkázy. Informovány pouze nejasnými zvěstmi, musí se vypořádat s vetřelci, chorobami, hladověním i osamělostí. (skrblik007)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Víceméně komorní postapokalyptický psychologický drama. Pár oživujících scén tu sice je ale jinak si jede snímek v tom svým "langsam" tempu. Takže dokážu pochopit, že pro někoho to bude nudnej, zdlouhavej a zbytečnej film. Sice jsem se u něho nenudil ale dá se říct, že film nic objemnýho nepřinese. Slabší 3 hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútené, výborne zahrané, aj dobre napísané. Samozrejme každému môžu pripadať rozhodnutia týchto dvoch dievčat raz múdre a raz hlúpe a nemusíme sa na tom zhodnúť, ale tu ide o tú vypätosť situácie, akú si nevieme predstaviť ani v korona kríze. Bohužiaľ musím skonštatovať, že i keď nevidím na Into the Forest výraznejšie nedostatky, tak mi film pripadal o hodinu dlhší a to mal niečo vyše hodiny a pol. Či je problém v statickosti a repetetívnosti situácií a príbehu, si istý nie som, keďže na mňa takým dojmom sekvencie nepôsobili. Každopádne dramaturg mohol odviesť lepšiu prácu, čím nemyslím, že sa mal film skrátiť, len sa mohol nájsť spôsob, aby rýchlejšie utiekol. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

V situácii, kedy má zmena okolností charakter katastrofy, musí byť ťažké sa aj prispôsobiť, nieto ešte začať si niečo budovať. Ale dievčatám som v ich snahe nedokázal nedržať palce ani na chvíľu. Aj vášne každej z nich, ktoré sa v nových podmienkach praktizovali ťažšie, im paradoxne museli pomôcť vydržať. Proste príbeh zo života, len kvôli diváckej atraktívnosti zasadený do extrémnejších podmienok. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemá to špatné ani provedené, ani nápad, ale není to film. Je to pilot neexistujícího seriálu, který by vůbec nemusel být špatný, ale tohle je prostě jen jedna epizoda, otevřená a ničím nijak nepokračující bez pokusu o nějaký dovětek. Bez pokračování a dořešení alespoň něčeho je to prostě jen nedodělaný pokus o seriál či minisérii, který někomu nevyšel. Škoda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je tak strašně minimalistická sci-fi, až už tu skoro ani není vůbec znát. A ona tady vlastně není ani důležitá, celý ten film je především o vztahu těch dvou sester (myslím sesterský vztah, pokud si tu náhodou někdo myslel, že dojde k incestu), které se snaží vyrovnat se smrtí otce a snaží se přežít na samotě u lesa, jelikož prý došlo k apokalypse, ve městech jde o život, ale vůbec nic není potvrzené, holky to nezjistí, všechny informace berou od několika mužů, co se tam občas objeví, ale i tak, vůbec to nemají potvrzené. Každodenní příděl jídla mají nižší, než židé v koncentráku a pak v tom filmu přijde ještě několik blbých zvratů, včetně konce, který možná má symbolizovat usmíření se se situací, ale i tak je hloupý. Do toho všeho je to taky strašně nudné a nezajímavé. Jediným kladem je tu pro mě kamera, jinak mě ten film dost štval. Už mě tyhle minimalistické festivalové postapo sci-fi, ve kterých hlavní hrdinové žijí někde v lese a vůbec nic se tam neděje, začínají pomalu štvát, protože jsou skoro všechny na jedno brdo a skoro všechny mají stupidní finále. 1* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Toronto International Film Festival v Kanadě a to 12. listopadu 2015. (AffectedFace)
  • Snímek byl natočen v lesích kolem řeky Campbell na východním pobřeží ostrova Vancouver a na místech v oblasti nazvané Lower Mainland, která se nachází v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)

Reklama

Reklama