Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pubertální pohádka o snaživém DJovi, který po hodině a půl neustálého kalení a nic nedělání konečně složí svůj vysněný hit a nabrnkne si sexy top modelku svého srdce. Moc se tu toho neděje, muzika je příšerná a charaktery děsně nesympatické. I přesto se na to díky svižné, vizuálně hravé režii a fajn castu vlastně docela příjemně kouká. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle celkem průměrný hudební feel good snímek si mě získal z několika hlavních důvodů: 1) EDM je moje gusto, 2) Soundtrack je opravdu excelentní a jakmile doplňoval nějakou scénu nebo vystoupení, šilo to se mnou jak v klubu, 3) Emily Ratajkowski je sakra sexy kus ženský! Osobně se mi podařilo s tímto filmem sesynchronizovat na požadovaných 128 BPM, naprosto zapomenout na ten podprůměrný děj a prostě jsem si jen užíval skvělou muziku a pohodu, která z filmu vyzařuje. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem na tenhle film čekal. Nabídnout film ze světa DJů je totiž pokaždé hodně zajímavým zážitkem a zase tak často se s ním člověk nesetká. Zac Efron tu hrál mladého, nadějného a já byl docela zvědavej, jak to všechno zvládne. Nakonec on jediný byl opravdu relativně normální. On a zkušenej producent a DJ, který se rozhodl ho zaškolit, a na kterém se hodně slušně podepsal čas a sláva. Ve výsledku hudba zase tak zajímavá ve filmu není, což je asi největší průser. Netěží totiž z originality, ale z dnešního oblíbeného big-room houseu, který má jediný smysl, a to zničit davy v klubu, čemuž já příliš nerozumím. Pár zajímavých hudebních zážitků se tu sice objeví, ale není to žádná hitparáda. Vše vynahrazuje až závěr, který je evidentně od srdce, ale nikdo by ho Zacovi jen tak nevydal. Spíše ta skladba má kouzlo daného okamžiku a faktu, že jsem během hodiny a půl poznal jeho kamarády, o kterých tato skladba také je. Nicméně samotný závěr a zkušený DJ je pak to jediné, co je na tomto filmu opravdu zajímavé. Závěr je alespoň trošku originální a zkušený DJ pod nánosem peněz, drog a chlastu sem tam má i docela pravdu. Kolikrát i krutou pravdu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak na úvod, elektronická hudba je totálny humus a nič by ma neprinútilo, aby som si ju nebodaj dobrovoľne pustil. Film ma prvotne zaujal popisom, no v skutočnosti to bola jedna veľká monotónna hlúposť, ktorá sa celý čas točila len okolo elektro-hudby, párty, drôg a silných rečí. Miestami mi to pripomínalo jednu kravinu s názvom Spring Breakers, akurát že v mužskom podaní... Jediným pozitívom celej zápletky bol akurát tak ten milostný trojuholník - ale to je snáď jediné pozitívum celého filmu. Inak to bolo také ako celá elektrická hudba - nudné, fádne a nezmyselné! Zaca mám rád, ale toto bol proste Fail. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Zac Efron se musel kvůli roli Colea naučit dělat DJe. Pomáhal mu s tím švédský DJ Alesso. (romajz15)
  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno