Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

noctambule 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že to nebude moc velká kravina, ale ono mě to bavilo a moc. Byla to povedená podívaná, ne bez kazů, ale na ty teď myslet nechci. Snímek za hodně vděčí hudbě, ale i herci, které až na Zaca neznám, mi sedli. Nevím, co by se muselo stát, abych se stala Zacovou fanynkou, ale od jisté doby mi přestal vadit a vlastně jsem zvědavá, kde se objeví. Snad zase něco s přesahem a myšlenkou!:-) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máte rádi electro? Máte rádi Djs? Rádi si občas trsnete nebo zapaříte v klubu (nebo alespoň dříve jste pařili a teď už na to není kdy nebo se vám nelíbí, co hrají a přijdete si na to moc staří)? Tak potom je tohle pravý film pro vás... jo dějově je to o hovně... ale upřímně, kolik filmů není? Jde o tu atmosféru a ta tady byla. Já si u filmu slušně zatancovala na mém křesle (no dobře, je to ta druhá nejlevnější židle z Ikey, co vám tu budu nalhávat, jsem chudý student) a prostě se mi přesně strefil do nálady. K tomu se dozvíte něco málo o Djingu (nemám páru, jak se to píše, či zda je to reálné slovo), že je to všechno o BPM aka jakmile dosáhnete 128 BPM, tak ovládáte celé publikum a to jak se hýbe. No a tenhle film mě prostě dostal do té správné tepové frekvence a dokonce jsem místy měla husí kůži (jakože fakt!). Jdu si hned najít celý soundtrack, něco málo znám, zbytek ale budu následující týden poslouchat v jednom kuse. Jo a prostě, kdo vyrůstal na Zacu Efronovi a jeho rolích v HSM, Hairspray atd.. tak sorry, ale prostě furt vám bude připadat sexy :) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Celovečerně debutující Max Joseph nezklamal. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Už třeba loni v (Ne)zadaných vykládal věci, které měly docela hlavu a patu. Tady jsou životní moudra vycházející z nočních tanečních klubů lehce povrchní, přesto potěší slušnou atmosférou. Mladý DJ se teprve hledá, ač dokáže oslovit nakrucující se davy, ve stylu zatím trochu plave. Pomůže mu ostřílený snob Wes Bentley, který ze vší té slávy chlastá a pomalu ničí i lidi okolo sebe (včetně sličné Emily Ratajkowski v první ženské hlavní roli, která své přednosti prodává dokonale). Obsah je lehce vyprázdněný, žádnou generační výpověď nečekejme, ač aspoň ukazuje, že tihle chlapíci jen nepouští předem připravenou hudbu, ale pracují s davem a musí mít tak trochu „talent“. Nejvíc mi jde na jazyk slovo nedotažené. Mladí přátelé se nejen pracovně hledají, tvůrci otevírají víc zajímavých témat, ale vesměs vyšumí do prázdna. Hoši se poperou, rozejdou ve zlém, ale víc se nedozvíme. I s tragickou událostí se pracuje zjednodušeně. Vše nesmírně rychle zapadne. Takže tu nakonec máme spíš takovou příjemnou oddychovku, která nás přenese do animáku, obecně si ráda hraje s obrazem, všichni vypadají cool, Efron je sympaťák, Bentley nezapomněl hrát a Emily se navrch úžasně vrtí. Někdy to ke štěstí stačí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, o kterých jsem vlastně doposud ani nevěděl, že existují.. Narazil jsem na něho čistě náhodou a chtěl jsem si oddechnout po zklamání ze Sicario: Nájemný vrah u něčeho odpočinkového.. Musím přiznat, že začátek byl nepřehledný a dost nudný, docela dlouhou dobu člověk, který si to před filmem nepřečetl, ani nevěděl, o čem snímek pojednává, ale tak po prvních 20ti minutách se začal konečně rozjíždět a nyní doopravdy nelituju, že jsem film nevypnul.. Poté, co se Efron vyhrabal z propadáků od Disney (viz. HSM) se objevil v pár dobrých snímcích - Šťastný Nový rok, Sousedi, Talisman atd. a i tady se předvedl jako jeden z kvalitnějších herců své věkové vrstvy :) A v neposlední řadě taky film dost zachraňovala role krásné modelky Emily Ratajkowski.. Takže za mě určitě 4 hvězdy a to hlavně za zajímavý příběh, který dneska není příliš omílaný, jako většina jiných námětů.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Stylový kousek natřískaný luxusními tanečními songy, který Vás přivede do světa elektronické hudby L.A. Výborné obsazení party mladých kluků, kteří žijí nočním životem, nekonečnými párty a poflakováním se po prosluněném městě snů. Zac Efron je krásný, to ví(dí) snad všichni, herecky se hodně posunul, i když co se týká jeho projevu zde, oproti ostatním mi přišel svým výkonem docela pozadu. Nejvíc si mě svým výkonem získal Jonny Weston coby Mason a Alex Shaffer coby Squirrel. Jona Bernthala jsem poznala, jen co promluvil:) Ten jeho výrazný hlas jsem prvně poznala ve válečném nářezu Fury a nyní ho již nelze zapomenout. Emily Ratajkowski je kočka s luxusními rty. Film se mi moc líbil. Co takhle natočit podobný z 90tých let?:) Taneční hudbu miluju, zejména eurodance, trance, 90's a early 00's. Moderní doba však přináší také výborné pecky. Z We Are Your Friends rozhodně stojí za zmínku následující: We Are Your Friends, Desire (Gryffin Remix), Cole's Memories. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)
  • Natáčanie odštartovalo 18. augusta 2014 v San Fernando Valley. (peiton)
  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama