Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (161)

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ JSTE DJ, MUSÍTE ZAČÍT S JEDNÍM SONGEM. A POKUD JE DOSTATEČNĚ VĚROHODNÝ, UPŘÍMNÝ A POKUD JSTE DO NĚHO VLOŽILI TO, KÝM JSTE, PAK MÁTE ŠANCI ZASÁHNOUT I OSTATNÍ. A TO JE MOŽNÁ VAŠE VSTUPENKA KE VŠEMU…“ /// Tak tý hudby je tady fakt hodně. Dost mě prudí, ale to je můj problém… Cílovka je někde 30let vodemně (dopředu dědku!), takže nezbejvá než koukat na kroutící se roštěnky (je jich tady naštěstí víc než hudby) a snažit se pobrat příběh, kterej je prej (hlavně) vo hledání DJ rukopisu. Všude samá hudba (to už si říkal vole, taky ženský…), mládež, která potřebuje povzbudit fetem (kolikrát ti mám říkat, že extáze není fet, ale taneční droga! Děti, lentilky…), neustálá pařba (jasan, takovej je přece život!) a kluk se snem. Když to shrnu, je to na mě dost dlouhý. Navíc nemám dojem, že bych jim to (všechno) záviděl (snad jen to L.A.). Ale beru, že je to uvolněný, mládežnický drama ze světa, kterej není pro starý. Nebo pro ty bez intuice a talentu. Taky uznávám, že z toho Efrona by něco mohlo jednou bejt! 2a½! ale dávám (z lítosti) 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět, jak vypadá reklama na PCP (nebo jinej fet). 2.) Hledám návod, jak rozjet párty. 3.) Často šlapu vodu u pódia. 4.) Thx za titule „richja“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o elektronické muzice, kterou já nějak moc neposlouchám, ale musím říci, že hudba ve filmu byla dobře zvolená, dala se poslouchat. Příběh je takový jednodušší, nevyvolá u diváků asi žádné emoce, ale byl tak nějak v pohodě, pasoval k té muzice. Divačky budou nadšeni ze Zaca Efrona a diváci zase budou žasnout nad dokonalou postavou Emily Ratajkowski. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, o kterých jsem vlastně doposud ani nevěděl, že existují.. Narazil jsem na něho čistě náhodou a chtěl jsem si oddechnout po zklamání ze Sicario: Nájemný vrah u něčeho odpočinkového.. Musím přiznat, že začátek byl nepřehledný a dost nudný, docela dlouhou dobu člověk, který si to před filmem nepřečetl, ani nevěděl, o čem snímek pojednává, ale tak po prvních 20ti minutách se začal konečně rozjíždět a nyní doopravdy nelituju, že jsem film nevypnul.. Poté, co se Efron vyhrabal z propadáků od Disney (viz. HSM) se objevil v pár dobrých snímcích - Šťastný Nový rok, Sousedi, Talisman atd. a i tady se předvedl jako jeden z kvalitnějších herců své věkové vrstvy :) A v neposlední řadě taky film dost zachraňovala role krásné modelky Emily Ratajkowski.. Takže za mě určitě 4 hvězdy a to hlavně za zajímavý příběh, který dneska není příliš omílaný, jako většina jiných námětů.. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Konečně taky nějaký film kde prim hraje moje oblíbená muzika! Co víc můžete od filmu ze světa Dj's očekávat než párty, drugs and hot girls? Originální příběh? To asi néé... skvělou muziku, tak to zaručeně! Efronův Dj uvěřitelnej, a už v sousedech se mi líbil narozdíl od těch všech muzikálů kde začínal. Jak stárne tak pomalinku zraje pro filmové role. Možná se jednou dočkáme nějaké role kde zaexceluje, a tvrdě se zapíše do paměti filmových diváku. Z krásky Emily Ratajkowski vám prasknou... P.S. - Neprodávejte píčoviny po netu. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hezky si nalijeme čistého vína. Film kde Emily Ratajkowski tancuje bez podprdy a s obrovský výstřihem, film kde hraje přeslatenej Zac a film, který má suprovou muziku, nemůže být nikdy propadák a taky není. Atmosféra je perfektně zachycena, přesně jaká v klubech bývá. Zacovi jsem teda moc nevěřil, že by byl opravdu DJ, ale jinak super. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)
  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama