Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

argenson 

všechny recenze uživatele

Spojení Jiřího Mádla a Miss World v manželském páru ve mně vzbudilo podezření, jestli to bude koukatelné. A kupodivu ano. První polovina je zábavná a nešetřící přirozeně vtipnými dialogy, pak to trochu ztratí dech i humor, ale i druhá půlka v melodramatické rovině je snesitelná. Velmi příjemně překvapila Taťána Kuchařová, která to uhrála dost slušně, nezklamal ani Mádl plus neselhávající Marek Taclík i ve velmi malé roli. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Až na přeslazený závěr, který se schoval před realitou jak puk před brankářem, to nebyl vůbec špatný filmový počin. Mádl hraje sympaticky paranoidní komickou figurku, ostatně z komediální škatulky se bude ještě nějakou chvilku dostávat. Taťána tu opravdu 'hraje'. Že je film o klasických klišé hokejista+modelka (nebo aspoň misska) vůbec nevadí. Vtipný je závěr, jak tomu neuvěřitelnému romantickému happy endu nasadili na úplný konec tu "očekávanou" korunu. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hodně nereálný film. Manželka hokejisty si chce dodělat maturu, aby se konečně cítila jako plnohodnotný prvek společnosti. Proč by Kuchařová měla bažit po starým téměř plešatým chlápkovi, který nedokáže zaplatit alimenty když má doma milionáře který jí dá všechno co chce. Střízlík Mádl má do vizáže profi hokejisty hoooooodně daleko. Závěrečná scéna před autobusem je k smíchu. Kuchařová jako neherečka nebyla v roli úplně tragická, jak to obvykle v případě celebrit bývá. Bonus byl že se na ní krásně kouká. Líbil se mi Matonoha jako vekslák (směnárník). Nevim, co Sládeček zamýšlel, ale tohle se vážně nepovedlo. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem přemýšlel, proč je to romantická komedie, a zjistil jsem to: romantická kvůli představě, že hokejisté jsou osobnostně hokejistou ztvárněným Mádlem, a komedie, protože do hlavní role byla obsazena Kuchařová (je mi jí líto, jí nikdo upřímně nikdo neřekne, že herecký talent nemá, proč se nedrží vystudovaného oboru?). Jinak film je dalším důvodem, proč měním názor na to, má-li existovat veřejnoprávní televize placená z našich daní a konc. poplatků. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)

Reklama

Reklama