foto

Naděžda Prchalová-Vicenová

  • nar. 24.2.1939 (77 let)
    Radotín, Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Poslední z Aporveru
2016 Člověk kancelářský (TV film)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Správnej dres (TV film)
2009 Klíček
Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Běsi (divadelní záznam)
Comeback (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pohádkové počasí (TV film)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
Trapasy (TV seriál)
2006 Vřesový trůn (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
2002 Smradi
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1992 Mojžíš (divadelní záznam)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Území strachu (TV film)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 S čerty nejsou žerty
1980 Oddělení zvláštní péče (TV film)
1977 Oddechový čas
1976 Muž na radnici (TV seriál)
1974 Motiv pro vraždu
Princezna Turandot (TV film)
1972 Krysy (TV film)
1971 Zlý dům (TV film)
1970 Lidé na křižovatce (TV seriál)
1966 Poklad byzantského kupce
1961 Chvíle rozhodnutí (TV film)
1960 Zbytečný motiv (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace