Reklama

Reklama

Taylor Swift: Shake It Off

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2014, 4 min

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake. Shake it off, shake it off." Taylor Swift, mistryně světa v nekonečném opakování slůvek play, hate, shake, break či fake, se mě pokusila roztančit a to mohlo dopadnout špatně. Slon v porcelánu je proti mě totiž naprosto neškodný tvor, takže jsem rád, že se to Taylor tak úplně nepovedlo. Jenom jsem si tak podupával, takže škody na životech, zdraví i majetku jsou minimální. A jelikož na mě tohle baletění, roztleskávání a vrtění zadky působilo roztomilým nadhledem, tak na chvíli zapomenu na to, že mě do pohybu obvykle uvádí docela jiný druh hudby. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že videoklipy hodnotit nebudu, nicméně výjimka potvrzuje pravidlo... A pokud tou výjimkou má být tenhle úžasný klip napěchovaný pozitivní energií v podání nesmírně sympatické mladé zpěvačky, které očividně nedělá problém nebrat to všechno smrtelně vážně, tak proč ne. Jo, jo, setřást to ze sebe. To bývá dobrý nápad. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pozitivní a pohodová písnička s krásnou a sympatickou Taylor Swift.Pokaždý, když se cejtim vyčerpaně a přešle si to pustim a vždycky mi to zlepší náladu.Nic jinýho od ní neznám a neposlouchám, ale tyhle ojedinělý songy jako Shake It Off nebo Roar od Katty Pery prostě můžu.Vidim v tom prostě jen upřímnou zábavu a radost z melodie, nic víc, nic míň.90% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chytlavá melodie, ale klip je upřímně mimo. Nechápu, co Tay chtěla říct tím, že se oblékla do věcí pro všechny možné styly tance, ale je to mimo a naprosto neoslovující. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Taylor Swift pro mě byla doposud nezajímavá zpěvačka, nicméně Shake it off je vážně poměrně povedená věc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná srandička, zabŕdajúca do ostatných štýlov a klipov ( pričom nepriamo aj sama do seba ), klasicky strihnutá a energická ( čo iné pri toľkom šejku ). ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Od tohto roztomilého stvorenia sa nedajú oči odtrhnúť.I skladba je max.návyková a chytľavá vec.Pleaseee repeat! ()

Reklama

Reklama