Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že snad poprvé jsem viděl De Nira hrát něco, co mě osobně přišlo, že ho moc nebere. Jakoby rolí proplouval na poloautomat. On herci jako je on poloautomat stačí, protože je to prostě pan Herec. Jenže to zkrátka poznáte. Koukat se na Efronovo tělo mě taky zrovna nerajcuje a tak zbylo jen pár fórů. Některé vtipné, jiné míň a některé nemá smysl ani komentovat. Bohužel, až si někdy na tenhle film vzpomenu vybaví se mi jen podle mého názoru trošku slabší De Niro. 60 procent. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pařba v Daytoně. Je to dementní, sexistické, zhulenecké a krajně oplzlé. Strkají se tam palce do zadků, pšouká, pokládají ptáci k obličeji a co je vůbec nejhorší, Kotka Efrona dvakrát pustí k mikrofonu, ale pokud se mám dívat na tisíckrát omílané schéma romantické komedie s kapkou moralizování, tak raději v tomto dekadentním obalu. Bobby se rolí vilného vdovce sice dopustil dalšího inkontinentního projevu směrem k vlastní reputaci, ale já měl pocit, že si to mezi mladými užíval.. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama