Reklama

Reklama

Charlieho farma

  • Austrálie Charlie's Farm
Trailer

Obsahy(1)

Partia štyroch mladých ľudí podniká dobrodružný výlet do areálu starej opustenej farmy, kde v minulosti za brutálnych okolností prišla rukami rozhnevaného davu o život jedna z miestnych rodín. Napriek mnohým varovaniam nerešpektujú pokoj zosnulých, ktorých miesto posledného odpočinku stráži samotné stelesnené zlo, jediný preživší z masakry - syn Charlie! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Skupina blbečků vyrazí na místo, kde se před časem měly udát hnusný věci, a dle místních se tam cosi nepěkného pořád děje. Je jasný, že je nebudou na oné farmě čekat zrovna farmářský trhy s nabídkou bio rajčat a řepy, červenýho bude ale i tak dosyta. Režisér s příjmením Slunce natočil slušně krvavej horor, nutno dodat, že nikoli špatnej, zvlášť oceňuji občasný závan vtipu, kterej ostatně dokládá už samotnej poster k filmu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Australský Jason Voorhees ! Chris Sun, je opravdu talentovaný, ač jeho poslední snímek Boar, je nejslabší a je tam cítit hodně amatérismu, jeho prvotina Daddy's Little Girl, patří dodnes mezi nejsilnější exploitation snímky. A ani Charlieho farma není špatný krvák, sice nic co bych neviděl už jinde, ale nenudil jsem se a některé mordy byly fakt skvělé. Doufám, že se Chris co nejdříve opět přihlásí s novým Hororem, protože věřím, že to bude určitě stát za to. Na čtvrtou * tu chybělo více nahoty, když už tu pobíhala Tara s pěknou kámoškou. Top scény - úvod, chudinka přivázaná k posteli a ochutnávka vlastního penisu. (384. hodnocení, HD) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Chris Sun má bezesporu talent na Gore, co předvedl v Daddy´s little girl nemělo obdoby a ujal se prvních příček v Torture filmech v historii hororu. Tentokrát se zaměřil na slasher a nedopadl opět vůbec špatně. Mínusem je, že se film rozbíhá šíleně dlouho, ta první hodina chvílemi bolela, mohla být okořeněna alespoň kozičkama či větší zábavou, avšak jakmile Charlie nastoupí na scénu, začne solidní ródeo. Charlie bude zřejmě nová ikonická hororová postava, jde z něj respekt, je to fakt macek a postavy nemají vůči němu žádnou šanci. Úmrtí jsou správně drsné a špinavé ( Scéna kde Charlie utrhne ženské kus čelisti se zapíše nejen do historie, ale také má náběh na Gore scénu roku). Líbila se mi i ta správná atmosféra Australského venkova, která dá zavzpomínat na TCM. Chrisi tentokrát pouze za 3*, v předešlém počinu ses vyřádil více. Uvidíme jak dopadne tvůj nový počin Boar. 65% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Konečne niekto náležite využil obludný fyzický potenciál hereckého a fighterského polena Nathana Jonesa, na ktorého zjave, pripomínajúcom ťažkopádneho bigfoota Harryho zo seriálu Harry a Hendersonovci tento svižný austrálsky slasher stojí. Tvorcovi si ponechali otvorené zadné vrátka pre prípadné pokračovanie a pri zachovaní istej kvalitatívnej krivky si Charlieho farmu viem predstaviť ako hororovú sériu à la Hatchet. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Queenslandský masakr nemotornou dylinou. Předlouhá expozice není ani funny, ani sexy, ani nijak napínavá, a vy si po půl hodině zoufale říkáte „Kde jsi, Charlie? Porcuj!“ a když pak ten uhýkaný retard a nejspíš i synovec Tříprsťáka z Wrong Turn dorazí, zůstane vám jen „Charlie, porcuj, ať to máme všichni rychle za sebou..“ Hixploitation s odkazy na bratříčky, ale samo úplně bez invence. Zlatý Mick Taylor.. Chrastící Tara Reid vypadala, že její poslední sousto byl kousek koláče od Jasona Biggse a mám jisté obavy, že kdyby sundala make-up, nebyl by farmář Charlie to nejhnusnější na place.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčané v Queenslande, v Austrálii. (Marceloo)
  • Charlie povie v celom filme len jediné slovo. (Marceloo)

Reklama

Reklama