Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

gotham 

všechny recenze uživatele

Já jsem upřímně řečeno dost vysazenej na Pogodovou, jako ženská mi přijde totálně nevkusná a nesympatická, a tady je je opravdu dost často přímo trapná. Rajchert je dá se říct na stejný vlně, takže i když v tomto pořadu jsou zajímavé tipy na cestování, tak tito dva to totálně znegují. Zlatej Donutil s Bartoškou. 10% ()

curil 

všechny recenze uživatele

Miluju Francii a to nejen Paříž, ale i venkov, nejvíce Provence a Azurové pobřeží. Dovolenou jsem tam trávil už nejméně desetkrát to i zásluhou pozvání od vzdálených příbuzných. Právě nejvíce mě zajímal díly Bedekru z Francie, ale vše mi to pokazila paní Mauerová svým afektovaným vystupováním před kamerou. Není vůbec přirozená, její neustálé flirtování s kolegou Rajchertem hraničí s infantilním žvatláním, občas vystřídaným nacvičeným škorpením, je to jedna velká trapárna. Co jsou potom platné záběry krásné přírody a nádherných památek, když je vše pokažené jednou pihovatou "celebritou"? ()

Reklama

Arach.No 

všechny recenze uživatele

První řadu s Pogodovou jsem neviděl, podle zdejší reakce to je asi mé štěstí. Ve druhé řadě pro mě byla moderátorská dvojice nesnesitelná - dlouho jsem si říkal, jestli spolu chodí, nebo to jenom hrají, a proč se mám dívat, jak se někdo dvacet minut drží za ruce. Do toho každou chvíli jeden z nich ohromí toho druhého nějakou z wikipedie vyčtenou znalostí, případně udělá humor. Nic z toho nepůsobí přirozeně ani zábavně. Bedekr ukazuje zajímavá místa, ale svou formou je pro mě nesledovatelný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Naprosto ok cestopis z rukou České televize, v němž se za střídající se přítomnosti různých českých osobností vydáme po mnoha koutech Evropy a pokocháme se tamní kulturou i přírodou. Průměr čistě za průměrné produkční hodnoty. Jinak je na poli toho množství epizod fakt z čeho vybírat. [viděno v iVysílání] ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My milujeme poučné cestovací dokumenty. viz. " Kamera na cestách" Až na Bedekr ... achich joj... Ono by to nebylo tak špatné kdyby ten chap nedělal vtipného blbečka (i když jím je, stejně to nemusíme všichni vidět:) a ta ženská ho vždy poučila a když je zrzavá ať si nemyslí, že je také chytrá. Načíst si to a potom to odříkat to je jednoduché. A navíc je tady další chyba. Snaží se z toho dělat komedií. Sice se jim to nedaří, ale ty jejich blbé vtípky nás akorát rozruší a tak se naučíme úplné hovno. Jak ta ČT klesla ... Dávat těmto lidem peníze za to, že řeknou pár vět a mezitím si užijí pěknou dovču. Knihy nejsou o nic lepší. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama