foto

Sandra Pogodová

  • nar. 16.4.1975 (41 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sklony k divadlu podědila po svém otci, který se divadlu nadšeně věnoval v Olomouci, spolu s bývalým (tehdy teprve budoucím) ministrem Pavlem Dostálem. Vystudovala pražskou konzervatoř, mihla se ve filmu KAMARÁD DO DEŠTĚ II, další čtyři roky zpívala v muzikálu "Jesus Christ Superstar". Živila se také jako barmanka a pekařka. V roce 1998 odešla do New Yorku, kde pracovala jako au-pair.

Po návratu pokračovala v herectví účinkováním v ostravském divadle Aréna a v pražských divadlech Bez zábradí, Ta Fantastika, U hasičů a dalších. Do povědomí širší divácké obce se dostala díky Juraji Jakubiskovi, který ji obsadil do svých filmů POST COITUM a BATHORY.

Candida "Candida" .

Herecká filmografie

2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
ONA A ON (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
Líbáš jako ďábel
2010 Doktor od jezera hrochů
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Jménem krále
Líbáš jako Bůh
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Anglické jahody
Bathory
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2006 Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)
2005 Bazén (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Post Coitum
Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
2001 Blboun (divadelní záznam)
Černí andělé (TV seriál)
Naše děti (TV film)
Politik a herečka (TV film)
Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
Takový slušný člověk (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Nejasná zpráva o konci světa
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1993 Zpráva pro příští století (studentský film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu

Dokumentární

2014 Tělo plné štěstí (studentský film)
2004 Pre coitum filmu: Post Coitum (TV film)

TV pořady

2016 Hvězdná párty (TV pořad)
2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)
Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Bedekr (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
2013 Barrandovský čumáček (TV pořad)
Co je doma, to se počítá (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Nejlepší Večerníček (TV pořad)
Novotný za humny (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Nic není nemožné (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2007 Ber nebo neber (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 GLANC & Drex feat. Michael Ví: NEMYSLÍŠ, ZAPLATÍŠ (hudební videoklip)
1992 Sagvan Tofi - Ještě víc mě chtej (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace