Reklama

Reklama

Lost After Dark

Trailer

Mladé dievča so skvelým prospechom v škole sa rozhodne pridať medzi školských rebelov, preto ich pozve na rodinnú chatu. Uprostred lesa sa skupinke pokazí vozidlo, a tak sa snažia nájsť pomoc. Nájdu opustený dom a vstúpia doň. Keď prídu na to, že stavba patrí miestnej rodine kanibalov, na útek je už príliš neskoro... (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jak nesnášim všelijaký tupý vykosovačky a hlavně ty z minulé dekády, jako jsou nadhodnocený kokotiny typu Pátku 13. či nablblé noční můry, jejiž série jsou jen těžko pochopitelné a sledovatelné všeho všudy tři díly dohromady, o to víc mě tahle pocta žánru překvapila.Stylizace perfektní a překvapivá úmrtnost postav se musí ocenit.Jinak se režisér zuby nehty drží přesných standartů a žánrových klišé.Vraždy mohli bejt opět efektivnější, ale jak už sem psal, nečekal jsem nic a překvapilo mě to, stejně jako mě překvapuje, že starým žánrovkám vpálíte 5* i když jsou to kokotiny ntou a potom na 48% shodíte tuhle poctu žánru, která je natočená s umem i nadšením.55%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča so skvelým prospechom v škole sa rozhodne pridať medzi školských rebelov a tak ich pozve na rodinnú chatu. Uprostred lesa sa im ale pokazí vozidlo, a tak sa snažia nájsť pomoc. Nájdu opustený dom, do ktorého vstúpia, ale keď zistia, že dom patrí miestnej rodine kanibalov, je už príliš neskoro na útek. - Tomuto hororu musím ako prvú vec vytknúť úplne prvú scénu. Ak by dievča spadlo o pár cm ďalej a chytilo sa do pasti, bola by to scéna, ktorú by som si zapamätal na velmi dlhú dobu. Vraždy sú kreatívne, ale kazí ich kamera mimo záber. Ďalej je to už typický slasher, celkom znesitelné dievčatá a černoch s anténou na hlave. U vraha mi strašne chýbala nejaká maska, keďže jeho charakter nebol nijak rozvinutý. Old-schoolovo ladené moderné horory nemusím, ale tento sa dal celkom zniesť. Záver je slubný pre ďalšie pokračovanie, a ak by tvorcovia zapracovali na charaktere vraha, určite by som ho uvítal. + herec z From Dusk Till Dawn: The Series + herec z The Returned ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po delší době, celkem kvalitní Slasher s lookem 80. let. Kdyby mi to někdo pustil na VHS, tak vážně uvěřím, že se jedná o Horor z té doby. Atmosféra už od začátku velice solidní, máme tu partičku, která sčítá 8 lidí, takže je jasné, že o zábavu bude dobře postaráno. Čeho jsem se bál nejvíc bylo, že Gore bude většinou mimo záběr, ale naopak, téměř každá mordička je vidět. Nejvíce potěší napíchnuté oko na střep a narvané vidle do blondýnky. Po nedávném Hororu Deeper, kde hrála Elise Gatien, jsem se těšil, jak si povede v Lost After Dark a docela mě překvapilo, kam zrovna ona, to tady až dotáhla :o) Samozřejmě nechybí nelogické uvažování všech zúčastněných, ale to by asi nebylo ono, kdyby každý utíkal co může, až domů. A nesmí se zapomenout na klasický, krásný klišé, kdy zabiják ví, kdy a kde má přesně být. Každopádně, bavil jsem se parádně a tu čtyrečku, ač slabší, tak dám. (303. hodnocení, HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Snaha o poctu osmdesátkovým slasherům zrovna dvakrát nevyšla, ačkoliv u mě je to způsobené i tím, že tomuhle údobí zrovna dvakrát neholduji. Nevadil mi grindhouse formát, nevadili mi herci, ale co mě strašně vytáčelo bylo to sáhodlouhé představování aktérů, které zabralo takřka polovinu stopáže. Když člověk přihlédne k tomu, že všechny postavy jsou modelové, je půlka filmu naprosto zbytečná. Když to pak vrahoun rozjel, tak to docela šlo, ale té pachuti z první části mě nezbavil ani náhodou. 30% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kanadský masakr vším, co přijde pod ruku. Love letter žánru od jeho zapálených fandů, co ty charakteristické prvky spjaté s Reaganovou érou ctí takovým způsobem, že jim těžko něco vyčítat (teda až na zmatky v pořadníku: „You do drugs, you die. You have sex, you die. You're a rebel, you die.“). Robert Patrick už sice nemá tu terminátoří výdrž při běhu za dopravním prostředkem, ale jako přísný Mr. C, co sloužil in 'nam, dokáže svými bláboly pozvednout úroveň.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama