Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pro mě to mělo všechno co by měl správnej akčňák mít, to znamená napětí, akce zajímavá zápletka, zvraty, fajn herci a co nejmíň nesmyslných situací, které většinou každý film pohřbili. Vůbec mi nevadilo, že šlo v podstatě o vykrádačku dvou slavnějších filmů, pro mě to byla zábava a jízda až do úplného konce. Robert de Niro se na roli mafiána hodil skvěle a ani ostatní herci v jeho stínu nezapadli. Jde o velmi povedený film u kterého se určitě nudit nebudete. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO CO CHCE TÁTA UDĚLAT, DĚLÁ PRO TEBE…“ /// Svižný vyprávění o chlapíkovi, kterej ze zoufalství vyloupil kasíno. Nejedná se o loupežnickou selanku, takže průser na sebe nenechá čekat, a já těm sráčům celkem fandím. Fór (ten příběhovej) je v tom, že po nich nejdou jenom poldové, takže se nejedná vo biják pro náročnýho diváka, ale máme tady poctivý béčko, jehož rejža si zaslouží dostat šanci. Na sráče si hraje de Niro, na hrdinu (prej) sexy Jeffrey a zbytek je nezávadnej. Stejně jako pointa, která si to štráduje po hraně mezi překvapením a patosem. Jakožto optimista jsem všema čtyřma pro. Takže hezká 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju adrenalin, proto jezdím sockou. 2.) Parchant má raka a chci se stát fotrem roku. 3.) Thx za titule „Rejma“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podařená záležitost! Je tu spousta známých ksichtů, ale žádný tu není navíc. Všichni vědí kde je jejich místo. Nebo teda dobře Gina tu je trochu na okrasu. Fight z Bautistou který řekne o dost víc slov než ve Spectre, který by se nabízel se nekoná, ale na konci taky sehraje svou roli. De Niro pořád borec i v menším filmu ten mafián mu prostě sedí. Chestnut jeho pravá ruka nekompromisní zabiják a Morgan rozhodně nejsympatičtější únosce jakýho si dokážete představit. Dějově to možná je trochu klišé, ale parádně to odsýpá. Mění se charaktery postav a jak zde bylo již napsáno, ten film není blbej a ví co chce. Co víc od podobnýho snímku očekávat.75% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Začínám si zvykat na to, že přímá úměra De Niro = dobrej film už dávno přestala mít nějakou váhu. Pár vykradenejch filmů, aby se z toho splácal jeden. Všichni mají rakovinu, každej se snaží někoho zachránit a do toho se tu objeví hodnej zloděj, hodná soucítící policajtka a všechny svý zásady porušující parchant. Konec celýho příběhu je jasnej už od půlky filmu a vy pak máte pocit, že je celej tenhle linkovej bas jen ztráta času. Což opravdu je. 30% P.s.: zapomeňte na to, že by ho z toho vrtulníku nedrbl....one shot, one kill.... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama