Reklama

Reklama

Dva mladé páry se vydávají pátrat po životě místní legendy zvané doktor Satan. Cestou naberou stopařku Baby a ta jim poté, co se jejich auto rozbije, nabídne, aby přespali v domě jejích rodičů. Tak se čtyři přátelé seznamují s vražedným klanem Fireflyových a jejich domem tisíce mrtvol... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (422)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Rob Zombie + jeho styl = naprostá šílená a geniální věc !!! Režisérský debut mého oblíbence Roba Zombieho a hned skvělý ! Ten konec byl opravdu trochu šílený, ale to jen proto, že Rob Zombie je šílený, a já tohodle šílence mám rád !!! Dal bych 5 hvězd, ale dávám 4, protože Vyvrženci pekla se mi líbili víc, ale na to, že je tohle Zombieho debut, je to opravdu super !! .................. A víte co !?! Dám 5 ! Jelikož tady to hodnocení opravdu, s prominutím, stojí za hov....no !! ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zombieho DOM TISÍCKY MŔTVOL je tuhou, ťažko sa pregĺgajúcou kávou i pre fanúšikov hixploitationu – a že sú to odolné typy! Takže v podstate existujú len dva názory na výsledný film: nadšenie alebo znechutenie. Raz darmo, klaunovský kapitán Spaulding vám nič nedá zadarmo. Dodávam, že nasledovní VYVRHELI Z PEKLA sú ešte lepší (resp. „normálnejší“, ak to chcete počuť takto). Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/hixploitation/94-dom-tisicky-mrtvol-100- ()

Reklama

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Výborný splatter horor, ktorý je ako sa patrí poriadne úchylný, nechutný a so skvelým čiernym humorom (neuveritelne zábavný Captain Spaulding, ktorý hádže jeden skvelý fór za druhým ). Rob to síce nakoniec prehnal v používaní kamerových filtrov ale aj tak natočil skvelý film pre hororových fanúšikov. 7/10 ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Hodně bizarní směs všeho možného, obsahující ovšem nejeden nezapomenutelný okamžik. Už úvodní scénka je k popukání, Fireflyovic barák s okolím je stejně pozoruhodný jako Spauldingovo panoptikum a když do něj přijdou poldové hledat pohřešované, nemá to chybu :-). Postavy jsou jedna zajímavější než druhá, ale pro mne je jednoznačnou jedničkou Baby - tomu říkám holka do nepohody! Rob Zombie je zkrátka nejenom výborný muzikant, ale i překvapivě (všeho) schopný filmař. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy je to velmi vtipné, místy dokonale zvrácené, a místy dokonale nudné. Shodou okolností místa třetího typu zde výrazně převládají. Skupinka vraždících magorů mi přijde jako skupinka nedostatečně zmagořená. Jako horor film rozhodně nepůsobí, ale odvážím se hádat, že je tomu tak trošku záměrně. Rozhodně je to film, který posunul hranice béčkového hororu až daleko za písmeno C. Film má naprosto šílený směr a tempo a snad i Rob Zombie má určitě mnoho našňupáno a ještě více napícháno, protože jinak není naprosto možné, aby dovolil vznik něčemu takovému. Hvězdičku dávám jenom za ten humor, protože to mnou zmíněné násilí mi přišlo násilím dosti odfláknutým. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (29)

  • Postava šíleného klauna Captaina Spauldinga jménem odkazuje na Groucha Marxe. (-Bomba-)
  • Za první promítací víkend vytěžil film v amerických kinech 3 460 666 dolarů. V přepočtu na jedno kino, do kterého byl film nasazen, to vycházelo přesně na 666 dolarů. (Othello)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 58. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama