Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Naprostá pecka. Nejlepší Coenovic film, bravurní!!!!! režie. Co scéna, to skvost. Miluju tenhle film. Herecké výkony všech zúčastněných jsou perfektní. Srandovní, ujeté, absurdní. Jeff jako ten největší flegmoš na světě. Tolik super hlášek. Vietnam. Tenhle kousek můžu vidět i po třicátý, po stý, po sto osmý, kdo ví, a vždycky mě pobaví. Jeden z nejgeniálnějších filmů všech dob. Soundtrack perfektní. Chválil bych až do nebes. Film natočený pro moji pohodu, a pohodu mnoha lidí na celém světě. DRŽ HUBU DONNY!! Film viděn více jak 50krát.... Zatím.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Ganstersko-mafiánský nářez který patří mezi top svého žánru. Al Pacino jako Tony Montana si jde ve filmu tvrdě za svým. Postava tvrdého, sebevědomého Antonia mu sedla jako košile šitá přesně na míru. On si ji nasadil a prošel filmem s takovým výkonem že ani nemám slov. Film mě podržel u obrazovky po celou svou délku ať už trvala jak trvala. Nenudil jsem se ani minutu. Perfektní dialogy!!, psychologie tohohle byznysu, zkorumpovanost, vztahy, vše je zobrazeno zcela prvotřídně. Režie, scénář, hudba na jedničku. Nemám co vytknout. A to se nestává jen tak.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Filmová lahůdka okořeněná násilím, natřikrát obalená anarchistickým smýšlením kašlající na materialismus, politá psychologickým podtextem a navrch Brad Pitt o kterém ani nemluvím. Konec vás překvapí a dovrší tak skvělou podívanou kterou si určitě užijete.

Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu (2003)

Tohle je tak silně atmosférický film, pohodový ale zároveň citový. Vyjádřit atmosféru samoty, sblížení, a nechat ji projevit v každém detailu to už chce nějaký režisérský um. K tomu si přičtěte roli psanou přímo na tělo pro Billyho, a naprosto úžasnou Scarlett. Právě v tomhle filmu jsem si povšiml jejího talentu a dokonalého citu pro vyjádření něčeho tam hluboko. Záběry když jen tak sedí na okně, krása. Hudební doprovod, úsměvné prvky. Nejsem žádný cíťa, ale toto ve mně něco zanechává a působí mi zvláštní pocit. Paní Coppolová, moc Vám děkuji.

Pod vlivem lásky

Pod vlivem lásky (2008)

https://www.youtube.com/watch?v=5w_k0XQP1Uw Šion Sono.. No comment. Čtyři hodiny stopáž, nenudila ani minutu. Hikari Mitsushima, je to kundička. Epik, blood, divné psycho, stříkající krev-ale zas tak krvavé to není-resp. když už to teče tak pořádně, láska, kecy o bohu-nebrány vážně-žádné tlačení do diváka, sekta, kalhotky, samé kalhotky, šílenství, tenká hranice mezi drama a komedie. Erekce. O čem to je? Je to Sono. Třeba vidět, rozhodně doporučuji.

Rudé noci

Rudé noci (2010)

Jo, jo, jooo. Tomuhle už jsem snad ani nevěřil. Že najdu film, tento film. U filmu často koukám na záběry, na celé scény, na ty překrásné obrázky, promakané do těch nejzažších detailů, a říkám si, ty vole, tohle tak vytisknout a dát si na zeď. Tenhle film je skoro celý takový, a opravdu, opravdu se ten vizuál barev dá srovnávat s těmi nej vizuály italského gialla. Úvodní scéna, naprostý skvost, byl jsem normálně vzrušený, nedělám si prdel, a ne jen proto, jaké tam hrajou kočky, škoda že se nesvlékla Carrie Ng, ta byla tak svůdná a přísáhám že už bych fakt stříkal. Nechci si hrát na Tarantina, ale zeptejte se holek co mě znají, a taky mám rád nohy, další plus tohohle filmu. Ten film je vizuální orgasmus, je v něm tolik "ticha", je v něm krev, v tom nejkrásnějším podání, hra s pohybem. Je tu mafie, tlumiče, nádherné ženy, nějaké to prso, další věci, které jsem jmenoval už výše, prostě, Perverz mlaská. Strašně jsem se zakoukal, a cítil ten pocit, kvůli kterému jsem začal kdysi dávno věnovat pozornost filmům. Titulkový song jsem si pustil nekolikrát za sebou. Film, ve kterém nejde ani tak o děj, ale film, který diváka svým zpracováním, celkovým stylem, atmosférou, obrazem, ohromí, vzruší, vcucne a pohoní, a honí. A troufám si říct, že pouze diváka, který má pro film fakt cit. Myšleno tak, že jen filmový konzument tohle může hodnotit středně a níž..

Dům tisíce mrtvol

Dům tisíce mrtvol (2003)

Rob Zombie je frajer, a jeho styl mi naprosto sedí. Sám si film narežíroval, napsal scénář a jako hudebník- i hudbu. Naprosto suprová jízda, která od komediální linie vede přes exploitation, přes snad všechny různé hororové atmosféry, ke konci to má až takovou rituální atmosféru. I když je film komediální, je na něm naprosto zřetelně poznat, že je natočen člověkem, který miluje horory, má je nakoukané, a ZNÁ je! Film je bohatý na různé odkazy hororů, prošpikován detaily, vizualizací, je to parádně napsané. Nemám tomu filmu co vytknout, vůůbec mě nic nenapadá, naprosto labužnická záležitost. Jsem naprosto nadšený a to jsem ještě neviděl Vyvržence z Pekla. Což musím hned! napravit. PS: Ti kteří zde mačkají po odpadu, naprosto NEVÍ vo co gou..