Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornie. Normální všední den. Obyčejný student jménem Leland Fitzgerlad (Ryan Gosling) spáchá zdánlivě nesmyslnou a nevysvětlitelnou vraždu a všechno se najednou změní. Pro Lelanda, jeho rodinu, přátele i učitele. Ve vězení pro mladistvé se Leland setkává s vězeňským učitelem Pearlem Madisonem (Don Cheadle), který se snaží najít odpověď na spoustu sžíravých otázek. Proč se syn slavného spisovatele Alberta Fitzgeralda (Kevin Spacey), mladík se slibnými vyhlídkami, dopustil něčeho takového? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Ryan Gosling o svojom rozhodnutí nakrútiť film povedal: "Tak veľmi som chcel robiť na tomto filme, pretože som mal pocit, že Leland je taký iný. Práve tento druh postáv sa vo filmoch veľmi často nevyskytuje – postavy, ktoré sú emocionálne odpojené po celý film – takže je zložité sa do nich vcítiť.“  (Arsenal83)
  • Vo filme sa od svojho raného detstva postava syna (Lelanda) nikdy nestretla so svojím otcom (Albertom). Rovnako ani počas natáčania sa nikdy nestretli ich predstavitelia, Ryan Gosling a Kevin Spacey. (MikaelSVK)
  • Alternatívnym názvom filmu bolo aj označenie State of Mind. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama