Reklama

Reklama

Extortion

  • Slovensko Stratení v Karibiku
Trailer

Americký kardiochirurg Kevin Riley (Eion Baily) sa rozhodne odísť s rodinkou na dovolenku do Karibiku. Po prílete a ubytovaní sa zdá, že prišli na dovolenku snov. Jeho malý syn sa chce previesť na vodnom skútri, požičovňa pri hoteli má však všetko požičané, a tak si Kevin prenajme na pár hodín obyčajný motorový čln len s kanistrom benzínu od miestneho rybára. Rodinka vyjde na more, a keď už sa chce Kevin vrátiť, objaví sa na obzore ostrov. Otec sa nechá synčekom prehovoriť, aby ostrov preskúmali. Ostrov je neveľký, s vegetáciou, ale pustý. Po krátkom prieskume sa chcú vrátiť, ale motor na člne nechce naskočiť. Na ostrove musia prenocovať. Ostrov sa tak zrazu stáva smrteľnou pascou a pomoc, ale aj nebezpečenstvo, môže prísť jedine z mora... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Náhodne som narazil na tento film v TV a konštatujem, že na tak nenápadný film to je celkom slušné dielo. Páči sa mi prostredie filmu, ktoré je príjemne natočené a zobrazené, žiadne stereotypné lokácie. Herci sú pre mňa neznámi, ale na film v kľude stačili. Pár drobných akčných scén poteší, dej ma vtiahol prakticky okamžite a bol som zvedavý na rozuzlenie príbehu. Chýb sa vo filme určite zopár nájde, ale bavilo ma to. Ako som spomínal v úvode - nenápadný film, ktorý ale milo prekvapil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera i nápad, ale těch náhod a hloupostí v tom filmu na mě bylo až moc. Většinou, když si člověk vyjede na moře, snaží se mít aspoň vysílačku nebo mobil, cokoliv, a nedělat hlouposti, protože se mu to nemusí vyplatit. A posléze ta thrllerová zápletka mi přišla směšná a nejvíc "vtipné" to bylo při náhodném setkání v autobusu a v té následné, naprosto "nečekané" scéně (náhoda na druhou). Rodinka mi přišla pitomá a od začátku se pitomě chovající, nijak k srdci mi nepřirostla, vydírání umírajícím děckem je vždycky podpásovka (teda jistota, pro naprosto neschopné filmaře, ještě že taky neměli domácího pejska), takže jsem nikomu palce nedržel a nemělo mě to čím bavit. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Když Kevin začal na vlastní pěst pátrat po tom zatraceném rybářovi, tak jsem si myslel, že ho najde, nějak jej donutí zajet na ostrov a skončí to šťastným shledáním celé rodinky a happyend. Jenže nebylo tomu tak! V rybářově domě se stalo něco zcela nečekaného a to u mne povyšuje film do vyššího levelu! Samozřejmě opět je třeba mozek trochu vypnout, protože vše působí značně nevěrohodně. Už to, že by měl jeden člověk tak fatální smůlu je téměř nemožné. Zábava tedy velmi dobrá a na tento žánr neobvyklá a to mi úplně stačí. Navíc ani ten závěr nevyzněl úplně jednoznačně! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nevinný výlet na člunu se změní v drama boje o přežití. Film nám ukazuje, že se nemáme vzdávat ani ve chvíli, kdy už naděje není a proti nám stojí i oficiální autority. Takže osamělý běžec proti všemi s policií v zádech zachraňuje svou ženu a dítě kdesi zapadlé na pustém ostrově. Chvílemi mne to bavilo a chvílemi naopak iritovalo. Chtělo to trochu ten příběh dotáhnout. 60% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Občas si po přečtení některých komentářů připadám jako naprostý tupoun. Spousta zdejších erudovaných kritiků se neobejde bez slova předvídatelné, zatímco se velice dobře obejdou bez interpunkcí a jakéhokoliv náznaku po nějakém intelektuálnějším vyjádření. Já teda do poslední chvíle nevěděl, jak tohle skončí, a to jsem za svůj život viděl hodně filmů. Extortion je velice zručně natočený thriller s přehlednou kamerou, dobře zvolenou hudbou a sympatickým hlavním hrdinou, kterému prostě musíte fandit. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama