Reklama

Reklama

China O'Brien

  • USA China O'Brien
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ex-policajtka China O'Brien se vrací do rodného města, kde její otec dělá šerifa. Ten šlape na paty místnímu podsvětí, ale za to je zabit. China se rozhodne kandidovat na šerifa a dokončit jeho práci... (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo sa Cynthia Rothrock prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým starým titulom, v ktorom si zahrala táto neohrozená, neporaziteľná, americká karate tigrica. Tentokrát to bol film "China O´Brien", ktorý v roku 1988 podľa vlastného scenára natočil režisér Robert Clouse. Cynthia v ňom stvárnila policajtku vo výslužbe, ktorá sa vráti do svojho rodného malého mesta, v ktorom jej otec zastáva funkciu šerifa. Je to podctivý policajt. Jeho práca hatí plány miestnemu zločineckému gangu a tak ho odstránia. Jeho dcéra China O´Brienová zaujme jeho miesto, zjedná v meste poriadok a pomstí otcovu smrť. Je to parádny akčný béčkový masaker z konca osemdesiatych rokov minulého storočia. *** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne, jak pribeh, tak bitky. Naviac to ma klasicku 80s naivnu atmosferu. Cynthia Rothrock je sexy a ohybna, Richard Norton tu stvarnil vynimocne kladnu ulohu a medzi nim a Cynthiou to pekne iskri. Keith Cooke je zase megafrajer, ktory toho vela nenakeca ustami, ale radsej necha prehovorit svoje ultrarychle nohy. Aj po rokoch ma to proste bavi. Dvojka ma sice este lepsie bitky, ale neznesitelne stupidny a chaoticky pribeh. 7/10. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Druhy diel sme mali na VHS-ke dabovany cesky jedinym typkom. X-krat som to ako nastrocny pozeral s otcom, dedkom, s kamosmi, ci len sam. Na video-rekorderi, na ktorom ked  ste pauzli video uprostred prehravania, tak obraz zmrzol a vyzeral ako fotka. :D Nostalgia ako svina. Tato jednotka je rozhodne slabsia, co sa tyka subojov, ale potesilo ma vysvetlenie Dakoto-vho pribehu. Ocenia skutocne asi len nostalgicky zalozeny ludia, co vidavali tieto filmy, ked boli decka. :) Teraz je to uz skoro inak nepozeratelne, zvlast preto, ze DVDRipy, ku ktorym sa mozno dostanete su i po stranke zvukovej a i obrazovej velmi nekvalitne. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo deset, tak jsem měl dva oblíbené herce, tím jedním byl Michael Dudikoff a pěkně do páru k němu by seděla Cynthia Rothrock. Ale dnes se ukazuje, jak krátkou poplatnost snímky tohoto typu měly. Pryč je ta doba pirátských podomácku dabovaných kopií videokazet. Cynthia ta bojová umění možná umí, ale choreografie je místy děsná, borci jen čekají, až do nich udeří. Hudba ve stylu country kýčovitá, atmosféra žádná, děj všelijaký. Ty dvě hvězdičky za kombinaci úsměvnosti a nostalgie. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že tento film jsem viděl už několik pátků nazpět, ale již tenkrát jsem se u tohoto filmu fakt smál, ne že by byl vtipný, to vůbec ne, ale proto že se tam vyskytovalo tolik trapností a ujetých událostí- viz. bojovník s kostkou na ruce:-))) či megadrápy na prstech jednoho ze zabijáků. Prostě už tenkrát jsem si říkal, že větší blbost snad už nelze natočit! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Při natáčení se nešťastnou náhodou při manipulaci s výbušninami zabil jeden z členů štábu zodpovědný za speciální efekty. (Tai_K_B)
  • Scéna, v níž China (Cynthia Rothrock) propaguje svou kandidaturu na šerifa, byla natočena impulzivně, během skutečného slavnostního průvodu v Utahu. Jeho organizátoři ani zástupci médií o tom nebyli informováni a místní hlasatel tak celou situaci seriózně okomentoval do mikrofonu v domnění, že se jedná o skutečnost. (Tai_K_B)
  • Mnoho lidí, kteří natáčeli okrajové bojové scény, nebyli kaskadéři, ale náhodní členové štábu, kteří neuměli zcela přirozeně reagovat. O jednoho z nich si Cynthia Rothrock zlomila levý malíček. Po jistou dobu během natáčení na něm pak nosila bandáž, což je dobře vidět v závěru scény na pódiu, v níž bojuje s útočníkem, kterého nakonec sváže kabelem od mikrofonu. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama