Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojná zombie záležitost se zbytečně dlouhou stopáží, která se ale nakonec dala zvládnout. Akce, konspirace, vyšší zájmy. Ten orwellovský rozměr potěšil, jelikož byl hodně reálný. S odstupem času je ale vidět, že nakonec nebude třeba sledovacích zařízení, anžto lidi na sociálních sítích na sebe řeknou i to, co by nechtěli. Akce je napínavá a hned úvod má pěkné napětí. Tedy klauni jsou sami o sobě nic moc, což teprve zombie klaun! Jedna z nejnapínavějších scén se odehraje na ještěrce ve skladišti. Místy vtipné. Zombie se po většinu času nepohybují raketovou rychlostí, což přidává na realističnosti. Většina scén by zřejmě vypadala ve skutečnosti podobně, jen asi TV stanice, co celou dobu o dění v zóně informuje, by zřejmě dlouho nevysílala... ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Je to určitě nejlepší zombie film, jaký jsem kdy viděl. Žádný rozjezd, ale akce, hezké gore, napětí a na zombie film obstojný příběh. Na ostatních zombie filmech mi vadí, že po patnácti minutách se zabarikádují v nějakém obchodě, kde stráví zbytek filmu, ale tady nic takového není. Hru jsem moc nehrál, jen jsem zkusil demovku, je to krvák. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V posledních letech sice vzniklo pár zajímavých a neotřelých zombie kousků, ale tenhle k nim určitě nepatří. Sice se snáží tvářit jinak, ale je to jen parta lidí, která se snaží uniknout ze zombie obklíčení, přičemž mají další nůž na krku v podobě armády, která chce nakažené vybombardovat a taky tu řádí banda motorkářů, která sem zabloudila z natáčení Šíleného Maxe. Nepotěšily ani samotné zombie, které jsou z čeledi mátohovitých a to dynamičnosti akce také příliš neprospívá. A konečně nefungovaly ani pokusy o černý humor, které vyznívaly až příliš křečovitě a do celkového konceptu se moc nehodily. Celkový zmar podtrhuje přepálená stopáž. Po Leprechaunovi jsem od Lipovskyho čekal trochu víc. 10% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal průměrnou zombiarnu a jsem mile prekvapen. Filmek mě zaujal a bavil celou dobu. Hlavní hrdina ze začátku frajírek, ale postupem času jsem si ho oblíbil. Hlavní buchta pěkná a má povedenou roli. Efekty jsou hodně krvavé a pěkně udělané. Příběh celkem jednoduchý a asi nikoho ničím nepřekvapí. Hru jsem zatím nehrál, tak nevím, jak je z této stránky film vyvedený. Za mě 80% :) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Filmbox zaradil aj tento film do svojej Halloweenskej ponuky, zas nejde o nič vynimočné, také slušne béčko ktoré neurazí, videohra bola určite lepšia. Asi sa tvorcovia snažili vytvoriť zombie atmosféru práve z najnovšej hernej predlohy. Podarilo sa im to len čiastočne. Humor chýbal, ja si pri tej hre aj spomínam na pár vtipných momentov. Tak je to len priemerný zombie horor. 3* ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Dej filmu zachytáva udalosti, ktoré sa odohrali po skončení hry Dead Rising 2 a pred začiatkom Dead Rising 3. (beso74)
  • Vo filme je odkaz na hlavného hrdinu z hry Dead Rising 2, Chucka Greena. Jeden zo zombies má na sebe taký istý žltý kabát, aký nosila v hre práve táto postava. (beso74)
  • Ještě než byl film natáčen, vznikla stejnojmenná hra na PC. (Safa Daniel)

Reklama

Reklama