Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (105)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohla to být parádní béčková zombiárna, s dobře odměřenou porcí nadsázky i řežebné akce, se zdravou porcí černého humoru (Frank ve studiu) a se skvělou výpravou. Ovšem slibně se rozjíždějící zombijský majstrštyk se postupně potupně zvrhne málem v politický thriller s angažovanou zápletkou o armádním spiknutí a statečných investigativních novinářích (a přitom všichni víme, že novináři jsou vesměs bulvární sebranka a bezcharakterní, prodejný a podbízivý filcky). Z herců mě zaujali spíš ti vedlejší - třeba Madsenova ségra nebo samozvaný "král" zombií. Nejlepší gag: Krátký střih na zombieho pochutnávajícího si za chůze na svém vlastním bejbym v břišním nosiči. Hustý. Nejhorší gag: Když už si chceš hrát na to, že bojuješ s motorovkama v rukou, nejdřív si na těch umělohmotnejch atrapách aspoň dotáhni okatě prověšenej řetěz ty černovlasá barbíno. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když scénář napíše zombie, bude příběh trochu …. bezmozkový. Zlovolné zelené mozky a hladové zombie duté lebky usilují o čerstvé maso hrdinů v příběhu, který hlavně v závěru ztrácí i ty poslední zbytky logiky. Nevadí. Jde tady hlavně o řežbu a ta je zábavná. SHRNUTÍ: Když chcete vypnout a potěšit se pohledem na vraždy a cákance krve. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Povstání mrtvých: Strážní věž“ není vyloženě děsivý, ale má momenty, které by za takové bylo možné považovat. Nejedná se ani o snímek, který by byl vyloženě extra krvavý, ale gore zde najdete a ujde to. A pak je zde ještě příběh, který mi nepřišel tragický. Jesse Metcalfe je takový moc líbivý herec, ale v tomhle případě mi to ni nijak moc nevadilo. Fajn béčková zábava. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že je to film ze stejného univerza, jako Úsvit mrtvých z roku 2004, ale evidentně není. Naopak, hodně se ubírá náměty ze stejnojmenné hry a je to docela zajímavá jízda, která kombinuje jak klasicky ztvárněnou zombie apokalypsu, tak i jisté odlehčení a recesi ve formě šíleností známých ze hry. Jen škoda, že se vše až moc táhlo a i když mi přišla třeba řežba na jeden záběr naprosto geniální, nemyslím, že jde o něco doslova vynikajícího. Maximálně nadprůměrného. 70% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po "Světové válce Z (2013)" konečně pořádnej zombie horor! Po všech těch lacinejch srágorách sem si svoje "nedělní" ráno pěkne zpříjemnil! Je tam i pár vtipných momentů, které trošku odlehčují katastrofický scénář! Hordy zombie se valí ulicemi, není uníku, karanténa a uzavření ulic Feca a armádou je namístě. Vakcína neúčinkuje a tak ty co přežili předchozí invazi a byli nakaženi, jsou nyní bezmocně odkázáni pouze na čas než se přemění v krvežíznivé bestie! Dvojice ambiciózních novinářů, ale objeví důkazy, které usvědčují armádu z toho, že se celou dobu snažila dostat absolutní moc pro sebe, aby mohla všechny místo záchrany zabít! 80% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Dej filmu zachytáva udalosti, ktoré sa odohrali po skončení hry Dead Rising 2 a pred začiatkom Dead Rising 3. (beso74)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)
  • Při scéně ve skladu si můžeme všimnout, že jeden člen ze skupiny Logana (Rob Riggle) hraje hru "Dead Rising", podle které je film natočen. (sQelle)

Reklama

Reklama