Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

John Cena je presne tip na úlohy ako bola táto, prípadne mu podla mňa sadol aj Peacemaker v Suicide Squad. Film objektívne nie je výnimočný,  nie je ani výrazne vtipný, ale má veľmi príjemný a pohodový vibe, a hlavne nie je hlúpy, vulgárny, nechutný a trápny. Je to čistá oddychovka s nie lacnými hercami, troškou humoru a tak nejako aj zaužívanými klišé. Tu to ale funguje a aj keď film vačsinu divákov výrazne neohúri,  myslím, že nikoho neurazí. 6,8/10. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická ujetá americká komedie, která se však vyjímečně ukázala jako velice milé překvapení. Decentně vyvážený humor a když některé scény už trošku přehání, tak to dává smysl, zkrátka trošku "ze života". John Cena mi tu byl dost sympatický, děj má hlavu a patu a musím říct, že se jedná o jednu z nejpovedenějších komedií, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Novomanželé jedou do Mexika tam ji on chce požádat o ruku, ale pokoj v hotelu jim vyplaví výřivka tak nemají kam jít. Pak narazí na další pár co jsou divní a ti je pozvou k nim do pokoje tak se spolu sblíží a ožerou se. Poté co se vrací a chystají svou svatbu ti dva za nima dojdou a to je celý film.  Celý film je blbost  a navíc se spoléhá vše na velké náhody a je z asi nějakého paralélního vesmíru  jelikož zde třeba havarují s vypůjčenou loďkou a nikomu to nevadí nikdo po nich nechce náhradu škody na letišti křičí ze srandy , že tam probíhá únos nebo, že tam pašují drogy, ale policie nikde. Ono celkově humor je zde hodně na hraně třeba ženská je těhotná a první řekne mám rakovinu a brzo umřu  oni ji začnou litovat a ona řekne ne kecám jsem těhotná případně celou dobu  naznačuje tom novomanželovi , že to dítě je jeho jelikož manžel je neplodný  on se k němu nakonec přizná za což ho všichni sjedou  a ona řekne ne je mého přítele už je zase plodný.  40 procent ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Free Guy mě zaujal herec Lil Rel Howery, kterého mi Disney+ hned po shlédnutí nabídlo u tohoto filmu. Když jsem kouknul na další herce, zahlédl jsem Johna Cenu, který taky nejde pro šílenosti daleko. No a neváhal, což se vyplatilo. Super komedie. Ulítlá, zábavná, místy s opravdu mega zábavnými scénami. Houbičková scéna je třeba srovnatelná s tou z Trsátka osudu. Za mě fakt super. John Cena má na ty komediální role fakt štěstí a jsem rád, že se v tomhle žánru našel. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

U typu filmu, jako je Vacation Friends, musí potenciální divák počítat se dvěma zásadními věci. Jednak, že se nedočká, jemně řečeno, žádného převratného filmového umění, a jednak, že pokud bude chtít vidět film celý, tak se musí obrnit opravdu pořádnou dávkou tolerance, a to vůči více než nenáročné a hlavně tuctové zápletce, vůči opravdu nezajímavým postavám, navíc chovajících se po většinu doby vážně teatrálně, respektive spíš úplně retardovaně a vůči mnoha scénám, za které by tvůrci měli dostat doživotní zákaz ještě cokoliv natočit, jak moc trapné jsou. Ovšem pozor, pokud jakýkoliv divák do tohoto snímku s tímto přístupem nakonec půjde, ve výsledku se může poměrně i pobavit, jelikož ačkoliv vším výše zmíněným tato komedie skutečně disponuje, tak zároveň nabízí i prostředky, které dokážou kohokoliv u filmu i udržet. Především to má totiž celé docela slušný spád, několik mírně vtipných momentů se tu též objeví a herečtí představitelé pak nejsou také úplně marní, i když tedy především John Cena mě o svém hereckém talentu nejspíš nikdy nepřesvědčí, o tom komediálním pak zvlášť, na druhou stranu on je prostě výrazný chlapík, a to mu ve většině filmech prostě k zaujmutí většinou vystačí, stejně vlastně jako zde. Zkrátka, ty negativa sice v případě Vacation Friends opravdu převládají, ovšem na druhou stranu zároveň tvrdím, že jako nenáročný, příjemný relax to funguje dostatečně zábavně. Prostě zde platí, v jednoduchosti je síla. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)

Reklama

Reklama