Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš bláznivá komédia s extrémnymi scénkami a zlomami v deji. Ale na druhú stranu, vcelku som sa na tom pobavil, takže svoju žánrovú úlohu to splnilo do bodky. Ron a Kyla boli totálni blázni už od samého začiatku, no Marcus s Emily sa tiež poriadne utrhli z reťaze. Najväčšou prednosťou celého filmu boli predovšetkým silné dialógy, ktoré boli síce občas prepálené, ale na mnohých sa dalo parádne zasmiať. No a herecký výkon Johna Cenu v úlohe Rona, to bolo fakt skvelé! Dávam 3*, viac nie najmä za tie zbytočné extrémy. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo boží!:D Nahláškovaná komedie, která absolutně nemá zábrany, jede si černý humor, perverzi, nechutnosti a extrémní satirický humor o stošest. Hlavní čtveřice je výborná, dokonale se navzájem doplňují a i příběh má nějakou tu originalitu do sebe. Film má nespočet vydařených situací, neustále střílí jednu hlášku za druhou a kupodivu jede až do konce v konstantním tempu bez hluchých míst s fajn závěrem. Abych nezapomněl, tak musím zmínit i výborného Johna Cenu, kterému tyhle hloupé béčka sedí úplně namíru a tam, kde by jiní dostávali hejty, tenhle týpek za jeho role právoplatně sklízí ovace. Vlastně asi nemám co vytknout, protože tohle je jedna z těch podařenějších, ale zároveň i (v rámci možností) inteligentnějších komedií, která zkrátka pobaví široké spektrum publika. Pecka! ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

John Cena je presne tip na úlohy ako bola táto, prípadne mu podla mňa sadol aj Peacemaker v Suicide Squad. Film objektívne nie je výnimočný,  nie je ani výrazne vtipný, ale má veľmi príjemný a pohodový vibe, a hlavne nie je hlúpy, vulgárny, nechutný a trápny. Je to čistá oddychovka s nie lacnými hercami, troškou humoru a tak nejako aj zaužívanými klišé. Tu to ale funguje a aj keď film vačsinu divákov výrazne neohúri,  myslím, že nikoho neurazí. 6,8/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý film 56-ročného Claya Tarvera, ako režiséra, patrí do takej skupiny ultra ľahkých komédií, kde netreba premýšľať, len vizuálne a zvukovo „užiť si to“, čo vidíte, respektíve v rámci dialógov počujete. Je vidieť, že John Cena v roli Rona si totálne užíva to, čo robí a skvele ho doplňuje jeho filmová partnerka Meredith Hagner. Dvojica Lil Rel Howery / Yvonne Orji v ich prítomnosti jednoducho nemá šancu. Ani jeden moment tohto filmu netreba brať vážne – je to typický „vypni mozog a oddýchni si“! P.S.: „Nebojte sa, ja to napravím!“ „Emily? ...“ „Nie, nenapravím to.“ „F**k you Maurillio!“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak tento film ma velmi pobavil. Bolo to poriadne uletene. Je to taka jednohubka bez nejakej extra snahy byt nezabudnutelnym zazitkom. Potesilo ma ze sa film nezvrtol do dementnej blbosti. Druhy krat to vidiet nemusim najblizsich 5r, ale vecer s tymto filmom som si uzil mozno viac ako som cakal. Kasting bol dobry, mozno aj vdaka obsadeniu to bolo take funny (hlavne Cena si to evidentne uzival). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)

Reklama

Reklama