foto

Cathy Cavadini

  • nar. 21.4.1961 (55 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ledová sezóna
2014 Želvy Ninja - vyp.
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. - vyp.
Past na žraloka 2 - vyp.
2011 Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi - vyp.
Superhvězda Superman - vyp.
2009 Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje - vyp.
12 kol - vyp.
2008 Láska na druhém konci - vyp.
Tajný život včel - vyp.
2006 My Little Pony: Friends are Never Far Away - vyp.
2005 Ben 10 (TV seriál) - vyp.
2004 Batman vítězí (TV seriál) - vyp.
2003 Kačer Dodgers (TV seriál) - vyp.
Můj život dospívající robotky (TV seriál) - vyp.
Teen Titans (TV seriál) - vyp.
2002 Lilo & Stitch - vyp.
Powerpuff Girls: Twas the Fight Before Christmas - vyp.
2001 Co je Andy? (TV seriál) - vyp.
Final Fantasy: Esence života - vyp.
Liga spravedlivých (TV seriál) - vyp.
2000 Dinosaurus - vyp.
Jackie Chan Adventures (TV seriál) - vyp.
1999 Aladdin and the Adventure of All Time - vyp.
1998 The Powerpuff Girls (TV seriál) - vyp.
1997 Království hraček - vyp.
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál) - vyp.
What a Cartoon Show, The (TV seriál) - vyp.
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál) - vyp.
Lví král - vyp.
1993 Růžový panter (TV seriál) - vyp.
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál) - vyp.
Malá mořská víla (TV seriál) - vyp.
1991 Americký ocásek 2 - vyp.
Detektiv Duck (TV seriál) - vyp.
Návrat do budoucnosti (TV seriál) - vyp.
1990 Můj táta je duch - vyp.
Muži při práci - vyp.
Petr Pan a piráti (TV seriál) - vyp.
1989 Anatomie pana člověka - vyp.
1988 Nezávazný sex? - vyp.
Superman (TV seriál) - vyp.
Tajemství velké pracky - vyp.
1987 Báječná chvíle - vyp.
1986 My Little Pony: The Movie - vyp.
1985 Berrenger's (TV seriál) - vyp.
Jem! (TV seriál) - vyp.
Legenda o Orinovi - vyp.
1984 Kidd Video (TV seriál) - vyp.
My Little Pony (TV film) - vyp.
1983 Mister T (TV seriál) - vyp.
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace