Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 3

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (108)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľká fešanda Naomi Watts ako Mary Portman čoby detská sexi psychologička. Herecký výkon Naomi nadpriemerný, slušná erotická pohnútka o tom, že láska kvitne v každom veku a rajcovná macocha je žiadúca. Avšak tu v podstate pozitíva snímky končia. SPOILERY. Deravý a nelogický scenár spísaný narýchlo, kde sa nikto nezaoberá elementárnymi faktami, ako je možné prešťať x špecialistov a predstierať kómu?!? Ďalším veľkým problémom filmu je strih, keď už sa ako tak začne niečo diať. Bum, stane sa niečo - alebo vojde niekto kto tam nepatrí, čo z toho robí - ako sa hovorí - selanku bez ladu a skladu. Do mrazivého trileru to má tým pádom ďaleko, pretože budovanie atmosféry zlyháva. Ako vyvražďovačka je to zase jalové a svojím spôsobom aj naivné. Pokiaľ už útočníka omráčim, prečo ho aspoň nezviažem keď už teda rovno nezlikvidujem, že!? Podpriemerná snímka, ktorá síce má snahu, ale výsledný efekt je nulový. Dalo sa vytiahnuť podstatne viac, na jedno pozretie určite áno, ale inak nič k čomu by som sa vracal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale opravdu nemám potřebu sledovat film tak zásadně utopený ve tmě. Samozřejmě oceňuju, že lekačky a další žánrové prvky, ať už jsou jakkoliv laciné, jsou natočené nadmíru slušně, nicméně z příběhu ovlivněném narušenou psychikou několika lidí a obklopeném tunami sněhu by se dalo vydolovat krapet víc. Naomi Watts musí být sakra dobrá psycholožka, když za ní do totálně zapadlé ordinace někdo jezdí. Sama nicméně odbornou pomoc potřebuje, páč před časem při autonehodě přišla o manžela a vlastně i nevlastního syna, který zůstává upoutaný na lůžku nebo před televizí ve vegetativním stavu. Kromě toho vidí pokroky s malým pacientem. Jenže se pár věcí stane. A zničená a pochybující Naomi začne tušit, že scénárista to možná trochu překombinoval a na několik otázek prostě neodpověděl. Poslední třetina už hodně pokulhávající. ()

Reklama

Dallon 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale bohužel absolutně nevyužitý. Film bohužel klasicky sází na "LÍDL" lekačky/jumpscary, které vůbec nefungují, a většinou se u nich spíš usmějete. Naomi Watts je tu docela v pohodě, Charlie Heaton taky (i když ten tu nemá skoro co hrát). Za mě je to jen další Bčkový nudný horror, který nemá čím překvapit nebo čím zaujmout. 4/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojho manžela, ktorý prišiel pri autohavárii o život, žije psychologička Mary (Naomi Watts) so svojím nevlastným synom Stephenom (Charlie Heaton), o ktorého sa musí starať, pretože pri zrážke utrpel zranenia, ktorých následkom vyžaduje neustálu starostlivosť. Jej jediným potešením je detský pacient Tom (Jacob Tremblay). Keď sa tento chlapec stratí uprostred tuhej zimy a šance na jeho prežitie sú nulové, začína sa Mary prepadať do stavov šialenstva, pretože sa v jej dome začínajú diať zvláštne veci a zdá sa, že chlapec jej chce dať pred odchodom na večný odpočinok posledné znamenie. - Tento horor som pozeral kvôli hercom, ktorí sa v ňom objavili. Hlavne kvôli Charliemu Heatonovi, u ktorého som chcel vidieť, ako dokáže hrať mimo Stranger Things, a jeho výkon sa mi páčil, aj keď hral len chlapca pripútaného k posteli alebo vozíku. Ďalej kvôli Jacobovi Tremblayovi, ktorý je podla mňa jeden z najlepších detských hororových talentov poslednej doby a práca s ním musí byť úžasná, pretože na svoj vek dokáže hrať až neuveritelne vyspelo. Bol som zvedavý aj na Naomi Watts, ktorú kvôli tomu, ako zanevrela na žáner horor, ktorý jej pomohol vybudovať kariéru, vôbec nemám rád, ale zase musím uznať, že herečka je dobrá. A dopadlo to celkom zaujímavo. Scenár sa dal už v mnohých hororoch vidieť, dokonca aj v roku 2016 vznikol v podstate rovnaký počin len s nižším rozpočtom, ale tu mu pomáhalo to izolované prostredie a celkom dobre vybudované mystérium okolo zmiznutia chlapca. Záverečné minúty boli slušne vystupňované a aj vďaka špičkovému technickému spracovaniu sa na to dobre pozeralo, takže bez váhania za slušné tri. + herečka z The Ring + herec z Extraterrestrial a Before I Wake + herec z Stranger Things + herec z Dawn of the Dead ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď chce niekto natočiť kvalitný horrorový thriller, tak potrebuje zaujímavý scenár a predovšetkým charizmatického záporného hrdinu. V prípade snímku "V pasci" chýba aj jedno, aj druhé. Scenár je tak priehľadný, že už od začiatku som vedel ako to dopadne. No a ten sopľavý vraždiaci teenager s oidipovskym komplexom mal akože divákov presvedčiť o tom, že je nebezpečný psychopat? To snáď nie. Však by ho aj tá útla Naomi Watts hravo spacifikovala dvoma troma zauchami. Ten holobriadok mal byť hrôzu vzbudzujúci záporak? Ale no tak! * ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama