Reklama

Reklama

Úvodní díl. Uvízneš-li v kruhu, zkus jít rovně. (HBO Europe)

Recenze (30)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Aaron Paul jako lidský (?!) protějšek ke chladné androidí Dolores funguje skvěle a táhne to strašně nahoru, jenže nápor nových postav, nových systémů, nového světa (světů?!), a chaos z konce druhé série to naopak strašně moc pohřbívají. Mám rád mindfuck věci a nepotřebuju se chytat hned v první epizodě, něco mi ale říká, že ta orientace tu bude čím dál tím těžší. Skoro mi až chybí jednoduchost a přitom taková božská komplexnost první řady. Plus Hopkins, toho už prostě nikdo nenahradí. Opatrných 7/10 ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně takový start nové sezóny jsem si představoval. Drasticky se změnilo prostředí, což bylo potřeba. V tomto bodě si tvůrci otevřeli bránu možností a příležitosti dokořán. Přejde se více do globálního měřítka, ale příběh bude v zásadě komorní. Střetnou se diametrálně odlišné pohledy pár jedinců a veškeré akční halo se strhne s jejich pomocníky a armádou. Mám z toho dobrý pocit. Doufám, že dostaneme Animatrix v hrané formě. Směřuje to k tomu. Osmitýdenní tour začíná. Poslední poznámka na závěr, nové herecké posily se náramně osvědčily. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto majú vyzerať začiatky. Svet budúcnosti je vykreslený na jednotku, milujem ten "tron" feeling. Hlavná predstaviteľka Evan je úplne top, tento high society look jej nesmierne svedčí. Má aj úžasné scény ako útek z auta na split screen spätného zrkadla. Nezabudnite na potitulkovu scénu, vyzerá že bude aj Westworld tretej ríše ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé nám tvůrci odhalují cyberpunkovo-futuristicky nebušené prostředí a musím říct, že se povedlo excelentně. Jakákoliv interakce ve mně vyvolává domnění, že takhle nějak by to mohlo vypadat (akorát mi tam chybí veganky, feministky a zarputilé ochránkyně zvířat). Aaron Paul mi tam úplně nezapadá (k němu zkrátka ten metamfetamin patří), ale jako postava s příběhem dost pohne a ještě si ho zamiluju. Bernardovo přepínání mezi osobnostmi je famózní a zasloužil by si víc prostoru. Jen mi přijde, že Nolan dal Dolores až přehnané schopnosti. Takhle je jako blonďatý Arnold s krásnou prdelí. Snad si ji Caleb zklidní. Chuťovka pro začátek. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No pozerať sa na prvý diel tretej série seriálu, ktorého prvé dve série som si pre istotu zopakoval (bolo to nevyhnutné), je veľmi špecifický zážitok. Postavy sa ocitajú v úplne inom prostredí, atmosféra divokého západu je fuč, máme tu ale ako dôstojnú náhradu futuristické mesto a Evan Rachel Wood v "civile" a štekloch. Začína sa črtať zápletka, ale čo z toho vznikne, ťažko predpovedať, len dúfam, že to bude komplikovanejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle zazní píseň „Dissolved Girl“ od kapely Massive Attack a „Common People“ od kapely Pulp. (Epistemolog)

Reklama

Reklama