Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost než jsem doufal. Kdyby ve filmu nehrála Anna Kendrick, kterou jsem chtěl vidět v akci, asi bych se na něj ani nedíval. Děj je opravdu prazvláštní, obsahuje spoustu chyb, s realitou nemá nic dočinění a ani moc nepobaví. Musím být kritický avšak Pan Dokonalý mě nerozesmál a ústa mi chtěla říct frázi, která byla ve filmu použitá několikrát - What the f*ck? Co to je kurva je za blbost? Ani herecké výkony Rockwella a Kendrick mě nezaujaly, o sprostých holkách či skupině CIA, které hrají jen druhou notu ani nemluvě. Škoda, myslel jsem, že se zasměju, ale stupidita vyhrála a nepobavila. 30%, slabé dvě hvězdy. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama