Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé. Mám rád Simona Pegga, britské komedie, celkem povedené a vtipné dialogy a hlavně když mezi těmi dvěma něco je. Nebo aspoň něco, čemu mužů věřit a toho jsem se tady dočkal. A navíc Lakem Bell k tomu všemu přidala ten svůj úsměv, kterým mě totálně dostala. Takže za čtyři. A vůbec nechápu, proč jsem dal minule míň. Asi jsem měl blbou náladu a nebo moc tvrdě trénoval, kdo ví. Potřetí se už dívat nebudu, slibuju, vůbec nevím, co bych napsal potom... ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních patnáct minut se mě kdoví proč pokoušelo vyděsit, otrávit a od dalšího sledování odradit. Naštěstí od chvíle, kdy se Lake Bell a Simon Pegg potkali jako by někdo přehodil výhybku a už to skoro nemělo chybu. Ti dva rozjíždí sice předvídatelnou, ale okouzlující a naprosto odzbrojující jízdu, která je dokonalým mixem romantiky, svižných dialogů a britského humoru, který je ujetý, ale současně dokáže nebýt stupidní. Je radost sledovat romkom, která dokáže rozesmát ale potom bez ztráty rovnováhy přejít do vážnější roviny a chytnout za srdce. Bavil jsem se každou scénou (třeba triatlon nebo setkání s bejvalkou neměly chybu), užíval si každý vtípek, a ještě stihl držet oběma palce. Bylo to příjemné, zábavné a dokonale mě to nabilo dobrou náladou. A Lake Bell byla prostě úžasná a okouzlující. Kdo nevěří ať si pustí trailer. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama