Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životní, milé, vztahové, srdeční X nervózní tempo. Film byl vesměs pozitivní. Trošku mě frustroval vystresovaný Simon a jeho rychlé tempo. Pár vtípků taky bylo, milující rodina a hlavně Jessica, která jediná byla v pohodě. Asi z té knížky. ..takhle propařit noc, to musí být něco.. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekala! Nečekala jsem, že se z toho vyklube tak skvělá romantická komedie plná názorů mně známá. Uteklo mi to tak rychle, a vlastně mě mrzí, že byl konec. Zasmála jsem se a hlavně byla ráda za souhru osudu (scénáře). Získala jsem tím možná hned dva oblíbence. Zkrátka něco tak (pro mě) skvělého jsem přesně teď potřebovala. A ještě plus za úžasný soundtrack. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama