Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (40)

Master19 

všechny recenze uživatele

Po slabé jedničce rozhodně krok správným směrem. Opět jde prakticky o neustálou akci v téměř nadzvukové rychlosti. Ale tentokrát má příběh smysl a Bručounovi má divák důvod fandit. Ale hlavně! Je tu záporák a to ne jen tak ledajaký. Výborný! A navíc má jako pomocníka svou libovou dcerušku. Jednoznačná killer feature tohoto filmu. A vzhledem ke scénce po titulcích je téměř jasné, že se můžeme těšit i na trojku. A ta už bude možná za 4 hvězdy... PS: Překvapilo, že část hudby má na svědomí Česká a Slovenská filharmonie. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

S rokom 2017 asi prišiel najzbytočnejší sequel k filmu, ktorý nikto asi nechcel a nepotreboval vidieť. Ale zo zvedavosti som si ho nakoniec pozrel. A viete čo? Nebolo to až také zlé. Okey, príbeh je plný klišé, postavy sú maximálne zrecyklované a náš hlavný zloduch je absolútne mizerný, ale má to celkom dobré animácie, akcia nie je zlá a deti si to užijú. A nepôsobí to tak odporne a nesympaticky ako v prvom filme. Dospelí tam možno nájdu pár dobrých momentiek a pár fórov, čo fungujú ako napríklad môj najobľúbenejší: "It´s time to eat my vegetables. And by that I mean ketchup." Je to dobrý film? Nie. Ale nemyslím si, že je to absolútny odpad. A aspoň animácie sú celkom na úrovni. Hodnotenie: C ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Celkem nenáročná podívaná, kdy (pozor spoiler) dobro opět vítězí nad zlem. I přes mé obavy mě dokázal tento animák rozesmát a je vhodný i pro malé děti. Film hýří dobrodružstvím a akcí, ale v některých místech jim asi zatrne. Nicméně by neměla ukápnout ani jedna slzička ze žádné ztráty nějakého oblíbeného hlodavce. Takže v poho ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První díl je na jedno zhlédnutí a ani ten druhý není překvapivě špatný, dokonce má i docela dobře napsaný příběh (na to, čím ten film je, samozřejmě) a párkrát jsem se i zasmál. Ale jinak to byla docela nuda, která nepřináší s ničím objevným a ani s ničím výrazněji zapamatovatelným. Takže proč ne, jsou i horší animáky, ale tenhle stejně pro mě skončil někde v průměru. Slabé 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká oriešková lúpež? A kde teda bola?... Animák sa venuje hlavne tomu, že by si zvieratká mali zabezpečovať potravu vlastnými silami a nie byť závislé na orieškovom "poklade". A najvýraznejšie postavičky tu boli postavy starostu a tá jeho srandovná dcérenka, čo je dosť málo, vzhľadom k tomu, že to malo byť najmä o zvieratkách. Dejová linka ma vôbec neoslovila, oproti jednotke nevýrazné a málo zaujímavé. Priemer. 60/100 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné filmové titulky se vyplatí dodívat do úplného závěru, protože tam je schovaná vtipná animovaná scéna s nepovedenými záběry, Jackie Chan v nahrávacím studiu a krátká potitulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama