Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pulpových fikcí a kouřících hlavní bylo od devadesátek natočeno minimálně veletucet, ale vtisknout jim osobitý styl a hlavně to po režisérské stránce ukočírovat do nějakého funkčního tvaru, to je stejně těžké, jako přesvědčit pana Růžového, aby dal dýško. Debutující Haley přišel s hezkým vizuálem (nemyslím jeho ksicht), ale dialogy a koneckonců i fabule působí matně a nedodělaně. Obsazení je slušné (charisma otloukánka Stevense, M.Pitt jako pramen řeky slizu), ale třeba takový Travoltovic Johnny by se měl zřeknout honoráře, protože tam vůbec nehrál. Tohle nebylo nic jiného než výtvor Stana Winstona a nutno říct, že o něco lepší, než když se v jedničce Terminátora operovalo oko.. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rorschach si odbil svoj debut na režisérskej stoličke. Názov vyznieva akoby šlo o dáku paródiu, na je to ešte horšie. Kriminálne aktivity je lacná nemastná-neslaná kriminálka s nejakým tým twistom nakoniec, aby sa nepovedalo. Pomerná nuda, ktorú nezachraňuje ani Travolta, ktorému v úloha capo di tutti capo skrátka nesedí. Jediný komu veríte úlohu je práve Jackie, ktorý si opätovne zahral mlčanlivého drsňáka. Viditeľná snaha vyrovnať sa štýlu ako má napr. Ritchie, Scorsese, či Tarantino ostáva bohužiaľ len snahou. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb když se banda amatérů pustí do únosu, který jim přikáže vlivný italský mafián John Travolta, kterému dluží 400 tisíc dolarů. Během zajetí uneseného pronášejí nijak zvlášť zajímavé dialogy, melou o manželské nevěře a divákovi je to tak nějak jedno. A pak zjistí, koho naneštěstí vůbec unesli. A ten, kdo v téhle společnosti s jiným vyjebe, skončí na dně jezera. Debutující režisér Jackie Earle Haley oceňovaný za drama Jako malé děti předkládá dost průměrnou látku, které chybí dynamika a zapamatovatelnější scény, ač v závěru docela příjemně překvapí. A já si jen říkám, dejte Travoltovi schopné spolupracovníky, jim pořádný rozpočet a ještě dokáže všechny moc mile překvapit. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som ostal z filmu celkom pozitívne prekvapený. Okey, nie je to úplne perfektné a rozhodne je tu miesto, kde by sa mohlo trošku ešte zapracovať, ale celkovo môžem povedať, že ide o celkom pohodový béčkový thriller, ktorý si človek v pohode užije. John Travolta je opäť skvelý a vo svojej role funguje dobre. Celé som mu vzal a všetky scénky s ním sú super. Ostatní chalani sú okey, no myslím si, že najviac vyniká Edi Gathegi ako Marqees. Skvelá postava a všetky jeho monology sú zaujímavé. Záver je celkom prekvapivý a viem si to aj skutočne dobre predstaviť, že by sa to mohlo udiať. A čo sa technickej stránky týka, je to natočené v pohode. Dokonca si myslím, že lepšie než niektoré veľkorozpočtové thrillery. Negatíva sú pre mňa, že film občas veľmi skáče z miesta na miesto a je to trošku rušivé. Človek nestratí prehľad, ale rozhodne to nepôsobí ucelene. A čo sa týka môjho druhého problému, tak akosi nezistíme celkovo ako to všetko dopadne. A ja by som rád vedel čo sa stalo s ostatnými, no nič nám film na konci neadresuje, čo by nám ukončilo osudy našich hlavných hrdinov. Mimo týchto drobností je "Criminal Activities" slušným thrillerom s dobrými prekvapeniami v rukávoch a solídnym hereckým obsadením. Najmä vďaka za Johna Travoltu. Sledovanie som si rozhodne užil. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Gangsterské, zoufalé, zvláštní, nijaké, překvapivý závěr. Celou dobu měl snímek takovou jednu nezajímavou tóninu, divný lidé unesou černého gangstera a snaží se ho držet v zajetí. Posledních pět minut je ale plný nečekaných rozuzlení a nakonec zjistíte, že to vlastně bylo o někom jiném a něčem jiném. Celkově ale nic extra. ..mno, co bude dál?.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama