Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbina o čtyřech pitomcích, kteří si neuváženě půjčí prachy a ty pak musí vrátit protislužbou, se kterou nemají absolutně žádné zkušenosti. Nejedná se sice o nic objevného, ale má to celkem tempo, lehký nádech černého humoru a nakonec i sympatické obsazení s Travoltou coby elegantním mafiánem a Haleym, který sám sebe obsadil do role rozvážného hitmana. Závěrečný zvrat byl sice překombinovaný a přitažený za vlasy, ale nějaký smysl to dávalo, takže se daly přivřít oči. Ideální oddychovka. 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb když se banda amatérů pustí do únosu, který jim přikáže vlivný italský mafián John Travolta, kterému dluží 400 tisíc dolarů. Během zajetí uneseného pronášejí nijak zvlášť zajímavé dialogy, melou o manželské nevěře a divákovi je to tak nějak jedno. A pak zjistí, koho naneštěstí vůbec unesli. A ten, kdo v téhle společnosti s jiným vyjebe, skončí na dně jezera. Debutující režisér Jackie Earle Haley oceňovaný za drama Jako malé děti předkládá dost průměrnou látku, které chybí dynamika a zapamatovatelnější scény, ač v závěru docela příjemně překvapí. A já si jen říkám, dejte Travoltovi schopné spolupracovníky, jim pořádný rozpočet a ještě dokáže všechny moc mile překvapit. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

ak Pulp Fiction pretiahne na zemi pohodený ústrižok z novín tak sa z toho nestane scenár ktorý by bavil....nuda ..snaha o niečo extra.... spomienka na " ucho " bol presne ten prípad kedy sa Lowell pozrel do zrkadla a sám seba sa opýtal : Robo..počúvaj ma ...keby tu sedel Quentin ako by napísal cool..blood..vibe tripe scenár z ktorého bude na nete poprask .....a o tom to je...Quentin nikde...dokonca ani taký Made in China.... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Tu sa takmer s krištáľovou čistotou čerpá z Tarantina (príbeh o jazve) a Ritchieho (flashback recognition). A nebyť slabučkého "režiséra" na stoličke, bolo by viac pôžitku osoleného o vhodne zvolené vzruchy. Film má úplne inú pointu ako sa kdekoľvek prezentuje. So mnou zamietol, to uznávam, ale forma nestíha, navyše ten zvrat drží celý film v rovine aspoň krátkeho úžasu. E.A.P. má poviedku "sud Amontillada". Jej moderná verzia v štádiu prototypnej filmovej formy. (videné 22.02.2016,BDrip) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pulpových fikcí a kouřících hlavní bylo od devadesátek natočeno minimálně veletucet, ale vtisknout jim osobitý styl a hlavně to po režisérské stránce ukočírovat do nějakého funkčního tvaru, to je stejně těžké, jako přesvědčit pana Růžového, aby dal dýško. Debutující Haley přišel s hezkým vizuálem (nemyslím jeho ksicht), ale dialogy a koneckonců i fabule působí matně a nedodělaně. Obsazení je slušné (charisma otloukánka Stevense, M.Pitt jako pramen řeky slizu), ale třeba takový Travoltovic Johnny by se měl zřeknout honoráře, protože tam vůbec nehrál. Tohle nebylo nic jiného než výtvor Stana Winstona a nutno říct, že o něco lepší, než když se v jedničce Terminátora operovalo oko.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama