Reklama

Reklama

Pendekar Tongkat Emas

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Indonésie válí. Golden Cane Warrior má na martial arts film poměrně slušný a dojemný příběh, který však nemohu vyzradit, protože první zvrat, který příjde v 20 minutě je celkem nečekaný. Film má příjemné tempo, sympatickou hlavní hrdinku, fajn záporáky, skvělou akci ( Hodně se jede v Old school stylu, žádné zpomalovačky ani moderní prvky se zde nenacházejí), bojuje se především s rákoskou, což pokládám za zpestření, pro někoho to bude možná mínus. Film se velmi soustředí na filosofii boje a připomíná starší martial arts flicky. Nemohu si tedy stěžovat. Dobrý film s kvalitním vizuálem ve Full HD a slušnou akcí. 80% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Normálně bomba! Tancošovi a Farzekašovi se mydlí tyčkama od smetáku, lítají u toho luftem jak motorový Číňan a pohrdají i fyzikou pro zvláštní školy. Všechno je v poho, dokud ta stara mindža mama Tancošová nevytasí takovou fajnou, měděnou násadu, a chce ji dát Soně Horvátové! Takovou krykou totiž jak někomu jebneš, tak je kantáre hned na první tečku, nehledě na cenu za kilo ve sběrně, more. Proto není divu, že na ní dostanou zálusk i erďavo diliny Fero Kotlár s Arankou Lapešovou a jedou po ní jak starý Čonka po desetileté neteři. Mamu Tancošovou dokonale otráví svými kecy tak, že se radši vysere na džekpot a hodí do automatu poslední sociálku, a tu kryku Horvátové vyčorujou. Soňa je z toho úplně v piči, až nemá chuť ani na psa, ale naštěstí narazí na šukare čavo Milana Mižigara. Ten ji vyškolí ve speciální technice bojové Kámasútry „Chara miri mindž“, společně pak do těch dvou dilin vykerujou a bo jsou chandža bojovnici, zruší jim dávky a VIP kartu do sběrny na věky. Soňa je šťastna, protože má kryku a Mižigara, který až přestane byt Pendekar Tongkat Emas, může jít klidně kopat za Telekom a aj kanálový poklop úplně sám uzvedne. Trapná cigánská telenovela! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mě jebne... to se prostě nemohli vykašlat na ty digitální triky? Kdyby se na ně vykašlali, tak je tady opravdu minimum prvků, které by mě iritovaly. Tohle je neskutečně dobrý snímek, který si bere za vzor čínské výpravné akce, ale jede si ve svém a dovede akcentovat indonéské prostředí. Ne, opravdu jsem nečekal, že z Indonésie přijde něco tak skvělého, co budě mít výborné akční scény, navíc místy neskutečně nápadité. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli Indonésané na poli martial arts uspěli. To, co tady servírují, tu bylo už milionkrát a ještě milionkrát bude. Pokud chtěli konkurovat Číně a Hongkongu, museli by přidat něco navíc a to se tady nestalo. Poměrně sympatičtí herci nestačí a choreografie bojových scén byla spíše průměrná. Celkový dojem napravil až závěrečný souboj, na kterém se filmaři vyřádili, takže nakonec můžu říct, že jsem relativně spokojen. Ale upřímně řečeno čekal jsem víc. 55% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já se přiznávám, že mám pro tento druh filmu slabost. Bojové umění sleduju skoro vždy se zaujetím, a u Pendekar Tongkat Emas to není jinak. Já jsem tady téměř nic nepostrádala. Ty efekty na konci mi trochu srazili nadšení, ale jinak hezky natočené. Tento snímek má příběh, má tajemství, projde si tragédií i láskou. O souboje také nepřijdete, nemám důvod hodnotit jinak. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama