Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Atmosféra vcelku ucházející, "ponorková nemoc" funguje.. Ale přeci jen, když už je zde naznačeno nějaké nadpřirozené něco a tajemná minulost hrdinů, tak také očekávám rozhřešení a nebo alespoň nějakou pointu. Nápad asi dobrý, ale bez konce - přičemž sem ten otevřený konec opravdu nepatřil, protože pak celý děj zůstane jakoby v mlze a divák si z něj neodnese vůbec nic. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

So scenárom si teda tvorcovia veľa námahy nedali, no nápad je neohraný, miesto vybrané perfektne a aj títo ne'star'oví herci dali filmu tú pomerne lepšiu tvár. Ale čím je tento mysteriózny, temný horrorík zaujímavý je jeho neskutočne dusná, hustá, desivá a skliesnená atmoška aká sa len tak ľahko nevidí a hlavne nevytvára. Perfektne klaustrofobické, rýchle a hudba spolu so mrazivými zvukmi mala tiež svoj správny ráz a efekt. 80%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to celkem ok, má to napětí i nějakou (ale slabší) atmosféru, obojí by ale mohlo být silnější. Prostředí bunkru k tomu prostě přímo vybízí, kdyby se na tom zamakalo, mohlo by to mít dost nepříjemnou atmosféru, ale tak silné to bohužel nebylo. Možná by to mohlo být i kratší, začátek se mi zdál poněkud utahaný a pokulhává to i v dalších částech filmu. Jinak se to ale celkem dá. Btw, jedna scéna na konci mi připomněla Pád do tmy 2. 3* ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na film Bunker jsem narazil v momentě když jsem začal mít chuť na něco ve stylu Dead Snow. Co o tom vlastně říci, Dead Snow mě svou jednoduchostí bavil, Bunker ani ne. Rozhodně bych tento film nepřirovnával k Blair Witch, podobnost v tom nevidím. Čeho jsem si ale všiml, byla ta spousta nudy. Ani ten závěr mi toho moc nedal. Nevím jednoduše nebavilo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)
  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama