Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý film, akorát má tu smůlu, že je prostě nudný. Přišlo mi, že kromě námětu to nemá co nabídnout. Z té myšlenky šlo vyždímat mnohem zábavnější film. Nehledě na to, že Willardovi nejde ani moc fandit, protože je fakt totální loser. Vždyť už ani ty krysy na konci nedokáže ovládat. Přitom řemeslně zvládnuté je to dobře. Chvílemi z toho sálá až Burtonovská atmosféra. A co opravdu musím pochválit jsou pěkné úvodní titulky a výkon Crispina Glovera. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na tomto snímku je samotný nápad a herecká stránka, ale ten obsah...no... ten ma veru nenadchol. Prišlo mi to mdlé, nevýrazné a aj keď sa to snažilo byť komédiou, drámou či hororom, vo výsledku to poriadne nebolo ani jedno. Slabučké ako sto krát urobený čaj z jedného vrecúška. Bolo sympatické, že sa tu to snažilo hrať na postavy, no mohlo sa ísť do väčšej hĺbky. Najmä vzťah matky so synom mohol byť zaujímavý, avšak potenciál v tomto smere bol premárnený. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Kvalitně natočený i zahraný snímek s podivínským hlavním hrdinou a stovkama vedlejších hlodavčích hrdinů. Crispin Glover si dává introvertního Willarda ve velkým stylu, nezaostávají ani Jackie Burroughs v roli jeho matky a R. Lee Ermey jako bad ass big boss. Z psychologické stránky film funguje velice dobře, bohužel ze stránky hororové je pouze velmi light, takže nemůžu hodnotit lepé než například tuhle bobří myšku. 69% ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Žánrově opět tradiční nedomrdlost - ani temný psychologický krvák, ani viditelně nadsazená strašidelná komedie typu Příběhy ze záhrobí. Poslední půlhodina se vleče jak sopel, skoro jako kdyby štáb stál se stopkama a povzbuzoval herce: "Ještě seď, ještě seď, vydrž chvilku, teď se postav, zase se posaď, vydrž, ještě nám chybí 10 minut a budeme mít rovných 100." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle a horor? To teda ne. Crispin Glover, sice úchyláček slušnej a herecky fakt výbornej, ale ani s pomocí milionu krys z toho nedokázal udělat horor. Ale jinak měl film docela slušný napětí a útoky krys byly fakt skvělý, ale nakonec mi to s přibývajícím počtem krys začalo připadat až příliš přeplacaný, ale určitě stojí za to, se na to aspoň jednou kouknout ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu se objevuje kočka jménem Scully. Glen Morgan a James Wong byli dlouhou dobu scénáristi a producenti seriálu The X Files (1993). (Chatterer)

Reklama

Reklama