Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pilot nějakého seriálu, který ale nikdy nebudu chtít vidět. Děj je jednoduchý a na první pohled všechno skvěle odsejpá, jenže akční scény jsou strašně špatně natočené, dialogy k smíchu a fakt, že se u toho všichni tváří tak strašně vážně, tu mizérii jenom podtrhuje. Navíc Purefoy je ještě otravnější než ve Following. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Úderný úvod žiaľ svojou kvalitou predbehol zbytok filmu. A otvorený koniec, ktorý mal lákať na novú sériu, ku ktorej žiaľ nedošlo, tomu tiež moc nepomohol. Nechápme sa zle. Je to slušné béčko, dosť akcie, pozerateľná choreografia súbojov, dobrý záporák a Oľga je fajn, ale nie je to nič, na čo by človek nemusel zabudnúť hneď po dopozeraní. To taký Hitman z 2007 rovnaké béčko, samozrejme s lepším obsadením bol niekde inde. Podobne nový Hitman a kopa iných filmov. Hitman ma napadol len a len kvôli Oľge, inak by som to zrovnával s inými kúskami. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Šikovný režisér by dokázal i s takto tupým scénářem divy. A to i s méně známými herci. Jenže pro Stephena S. Campanelli bylo Momentum režijní prvotina a jde to znát. I tak mě ale překvapuje, že si jako zkušený kameraman nepohlídal vizuální stránku filmu, resp. ohavný střih. I díky tomu je Momentum druhojakostní akčňůvka, které nepomůže ani parta ostřílených herců. Zatímco Freemana a Purefoye nechápu, Oliny je mi líto. Je vcelku šikovná a asi by mohla prorazit v akčních filmech....ale bohužel často končí v těch, které jsou nevalné kvality. Jako TV produkce, nebo nízkorozpočtový film, Momentum ujde, ale pro fajnšmekry to není. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Všechny se tvářilo tak slibně a nakonec z toho vylezl jen průměr. Začátek dokonce naladil na úplně jinou notu než se vše později začalo ubírat. Za sebe oceňuji přítomnost více než malého množství "provařených tváří" nicméně - jak už jsme psal - z šedi průměru přítomnost žádného herce nezachránila. Ohledně akce snaha byla a není natočena úplně špatně. Dokonce i její dávkování mi přišlo v pořádku. Co se ale už hůře snášelo je ten zmíněný propad hned po úvodní scéně a přítomnost několika naivních kopanců a logických a přehmatů. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama