Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Třetí díl v mnoha scénách a schématech kopíruje své předchozí díly, ale koukat se na to ještě dá a pobavit také. Každá nová fáze těch potvor je víc a víc ujetější, pšoukající létavci už byli trochu moc i na mě. Postava Michaela Grosse je stále borec a nové postavy mi také přišly docela sympatické (oproti těm z dvojky rozhodně - ačkoliv tam jich moc nebylo), takže mi absence Freda Warda nevadila. Když se nad tím tak zamyslím, možná že jsem se i bavil víc, než u dvojky (tím nechci říct, že je trojka lepší)...Každopádně na čtyřku se raději nechystám. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

V rámci přiblblých béček pro mě tohle doopravdy představuje značný nadprůměr a přišel jsem na to, že jsem si to i cca. deset let od doby, co jsem to viděl poprvé v jednu ráno v TV velice dobře pamatoval. Tenkrát jsem neznal první dva díly série, dnes už je znám a musím přiznat, že to na zábavnosti ještě přidalo. 70% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Graboidi mali v jedničke tú výhodu, že boli pod zemou a vlastne nikto nevedel ako vyzerajú. Vyplazovali len jazýčky. Ale nakoniec...V dvojke dostali update v podobe kuracích infantov. V tejto trojke kurčatá už aj lietajú a to na metán z ich čriev. A to je už trošku veľa. Zmutované podzemné červy v tomto prípade čakajte minimálne. A tým pádom aj dobrú zábavu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že je horor? no to snad ne, ze začátku to je ještě dobrý, když jsou tam ty červy, tak je to i docela sranda a někdy docela povedený nechutný scény, třeba rozřezání červa mozorovkou, ale jak to začnou tvůrci překombinovávat a daj tam nejakou debilní zmutovanou potvoru, která je napůl červ a napůl pták a umí, takovým dost zvláštním způsobem lítat, tak je to odsouzený k záhubě a to ani nemluvě o tricích, který jsou na to že to je z roku 2001 fakt příšerný, tvlášť u těch novejch potvor ty červy ještě v rámci možností byly dobrý, ale stejně vypadaly gumově a ani ten humor neni to co to bývalo ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Stejně povedené jako první dva díly. Tentokrát se vše vrací do vesničky Perfection, ano to je ten zapadákov z jedničky. Vrací se tak většina postav z prvního dílu. Humoru trošku ubylo, přibylo akce a opět je tu nová potvora. Humor sice trošku ustoupil akci, ale přesto tento díl obsahuje nejvtipnější scénu z celé série, kterou samozřejmě nebudu odhalovat, jen bych jí nazval něčím jako Graboidí metro. Až uvidíte, vzpomenete si na mě. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama