Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Mali ste dnes otrasný deň? Áno? Tak si pozrite tento film a garantujem, že bude trochu lepšie. Je to veľmi príjemná road-movie. Smutno-veselá s výbornými hláškami, skvelou hudbou a Craig ako Trevor bol fantastický. Len si to tak pekne plynulo a ja som mala tuším na tvári stále ľahúčky úsmev. Odporúčam! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Charakter Trevora (Craig Roberts) mě upřímně docela štval, ale na druhou stranu je příjemné a osvěžující vidět pro změnu film, kde není povaha nemocného člověka na vozíčku znázorněna se všemi těmi klišé, které z něj dělají líbivého a všemi milovaného, avšak nebohého chudáka. Nejsympatičtější byl však na filmu Paul Rudd v roli Bena, který si uměl se vším poradit tak nějak po svém. A samozřejmě Selena - ta je ostatně hlavním důvodem, proč jsem si titul vybrala ke zhlédnutí. Celkově příjemné road-trip drama s několika úsměvnými i smutnějšími momenty. Film působí velmi přirozeně a nenuceně, obzvlášť právě díky hlavní postavě v podání Paula Rudda. ~(4,0)~ ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Snímek je příjemný vtipný a přitom se smysluplným dějem. Všechno má spád a hezky se mi na to koukalo. Není to vyloženě komedie a není to vyloženě ani drsný a náročný film na shlédnutí. Hudba je fajn a herci taky ( a to dokonce i Selena, kterou moc ráda nemám, ale tady mi nevadila). Tři a půl hvězdičky. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Je to tak typická indie komedie, že s ní můžete hrát indie bingo. Vtipní ale zranění hrdinové se vydávají na cestu, během níž se stanou srandovní a melancholické věci, které naše hrdiny sblíží, a oni se tak navzájem nepozorovaně uzdraví. Jestli tomu dáte 3* nebo 4* podle mě závisí na tom, jak moc jdete oblbnout tím, když se do vzdušného záběru auta jedoucího jarní krajinou přidají dojemné indie pop-folkové drnkačky na kytaru. Já teda hodně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem utahané drama se špetkou černého humoru, ale nakonec mě to mile překvapilo. Humoru je tam až až, ale vážně to pobaví. Scény, kdy si navzájem dělají naschvály, ať už předstírání dušení nebo zápomenutí léků v hotelu mě vážně bavili. Nejdříve jsem si říkala, že ej to v haji, co se teď stane a pak se ukázalo, že to byl blbý prank a opravdu mě to pobavilo. Paul Rudd je navíc velký sympaťák a celý film dokáže táhnout jen on sám s pomocí Craiga. Selena Gomez je tam jako třešnička na dortu, její bad ass postava má super hlášky a skvěle se tam hodí. Porod dítěte byl na mě ale asi už moc přeplácaný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu trvalo 26 dní. (nirvana91)
  • Keď sa Ben (Paul Rudd) zhovára s otcom Dot (Bobby Cannavale), spomenie, že Trevorovo ochorenie postihuje 1 z 3500 mužov. Údaj odkazuje na to, prečo sa Trevor (Craig Roberts) pýta ľudí, aby si vybrali číslo medzi 1 až 3500. V podstate uvádza štatistiku svojho ochorenia. (nirvana91)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Georgia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama