foto

Craig Roberts

  • nar. 21.1.1991 (29 let)
    Bargoed, Wales, Velká Británie

Biografie

Narodil se roku 1991 ve Walesu a dříve se objevoval v televizním seriálech „The Story of Tracy Beaker“, a na BBC potom v seriálech „Young Dracula“ a „Casualties“. Po nich následovaly role v komediální show ověnčené několika cenami „Being Human“, a také ve „Phone Shop“, novém sitcomu Phila Bowkera. V Submarine dostal příležitost vytvořit svou první hlavní roli v celovečerním filmu. Nedávno ho Screen International vybral jako jednu z „Hvězd zítřka“ pro rok 2010.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bittersweet Symphony
Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans
The Return of The Yuletide Kid
Tolkien
2017 The Current War
2016 The Fundamentals of Caring
2015 Kill Your Friends
Ten Jim
2014 22 Jump Street
Probudím se zase včera
Sousedi
TEOTFW (TV film)
Under Milk Wood (TV film)
2013 Dvojník
Jolene: The Indie Folk Star
2012 Comes a Bright Day
In Love with Coward (TV film)
The First Time
Červená světla
2011 Jana Eyrová
2010 Jmenuji se Oliver Tate
2000 Péče (TV film)

TV seriály

2017 Red Oaks (TV seriál)
Action! (S03E06)
Paroled (S03E05)
Memories (S03E04)
další epizody (6)
2016 Red Oaks (TV seriál)
The Verdict (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Lost and Found (S02E08)
další epizody (10)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Red Oaks (TV seriál)
Labor Day Luau (S01E10)
The Bar Mitzvah (S01E09)
After Hours (S01E08)
další epizody (10)
2013 The Power Inside (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nevypočitatelnost (S02E07)
Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
Fire: Part 1 (S07E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Hold the Front Page (S04E05)
2011 Becoming Human (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Adam's Family (S03E02)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 The Killers - Here with Me (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Eternal Beauty
2015 Ten Jim

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Eternal Beauty
2015 Ten Jim

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2015 Bring the Noise (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce