Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva Longoria je hlavní hvězdou komediálního až parodického seriálu o herecké hvězdě úspěšné telenovely, Aně Sofii Calderon. Zralá herečka se střetává nejen s problémy skrývající se za velkou popularitou, ale i s bojem o výslunní s mladšími herečkami. A navíc její osobní život je daleko větší a šílenější melodrama, než to, které zažívá jako hrdinka nekonečné televizní slátaniny před kamerou. (geklon)

(více)

Recenze (6)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen prvních pět dílů. Dovedla bych si představit mnohem trefnější parodii na telenovely. Postavy pro mě moc sympatické nejsou, i když musím přiznat, že jsem si na ně začala zvykat a ten pátý díl jsem se i celkem nasmála. Podívala bych se tedy i dál, ale díly nejsou k dispozici a nikde jinde se mi je hledat nechce. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Přehnaný, stupidní a kýčovitý... přesto koukatelný. Eva Longoria pro mě vždy bude Gabi z Manželek, ale snaha dobrá. 2* ()

Reklama

arram 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému člověk nemůže přistupovat vážně. Eva Longoria si svou roli užívá a na výsledku je to znát, přesto ani to tento seriál nezachrání. Jako oddychovka je seriál fajn, nicméně se jedná o podprůměr. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém Miami (stát Florida). (fiLLthe3DD)
  • Tento anglicky mluvený komediální seriál paroduje (jak už název napovídá) latinskoamerické telenovely. Jencarlos Canela (Xavier) hrál před účastí v tomto projektu v několika španělsky mluvených telenovelách. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama